srijeda, 16. srpnja 2014.

Ljepotica i zvijer grauuuu :D :D

srijeda, 16. srpnja 2014.
Oprostite na naslovu ali ponijela me inspiracija. Današnji post me jako veseli jer ga spremam već duže,ali nikako da se odlučim objaviti ga.
Konačno ću vam pokazati kako se šminkam. Bolje rečeno kako izgledam sa i bez šminke. Oduvijek volim škicnuti takve vrste fotografija ili članaka. Nemojte me krivo razumjeti. Nisam neki luđak pa da me zabavlja kako neko izgleda bez šminke i da se smijem ili naslađujem tuđim nedostacima. Mene uistinu fascinira način kako šminka izmjeni osobu ali na pozitivan način. Očarava me kako netko tko ima sitne usne ili male oči,pomoću kozmetike dobije pune usne i velike naglašene oke.
Trudim se ali nisam još na toj razini da mogu reći ja znam šminkati. Znam sebe našminkati i zadovoljna sam. Premda još uvijek gledam ostale blogrice,pratim njihove video uratke i dalje učim. Ima i onih koji će reći vidi ludare toliko naklapa oko šminke. Meni je to hobby koji me ispunjava i kojeg strastveno volim.....i dalje vam ne moram govoriti. Mislim da će te me razumijeti.
Volim se šminkati,ali to ne znači da ne  idem na ulicu bez "fasade" :D Ima dana kad mi se doslovce ne da staviti maskaru,tada najčešće poznanici misle da sam bolesna hahahahah. Ali najčešće sjednem za svoj mini stolić,uzmem kist u ruke i krećem se igrati.

Trenutno ne pravim velike razlike između dnevnog i večernjeg looka. Vrijeme mi najviše igra ulogu u tome kako ću se našminkati,koliko stignem toliko se našminkam.
Ljeti je to ipak mrvicu manje nego zimi.

Pa krenimo,ovo sam ja bez trunčice šminke......što se i vidi ;)




Najveći problem su mi tamni podočnjaci,ali nekako ih uspijevam pokriti. S prištićima nisam imala nikada previše problema,tu i tamo me iznenadi koji. Tako da osim pudera nemam naviku korektor nanositi na lice (osim podočnjaka).
Svakodnevni alati su mi :



Ove proizvode najčešće koristim,moram priznati da mi je MUA paleta postala rutina (sram me i stid bilo).
Ovako izgledam kad se malo dotjeram.









Žao mi je što nemam slika iz bliza tako da se više vidi make up,ali fotić nije surađivao. Eto nadam se da vam se sviđa ovakav tip posta. Potruditi ću se kako bi vam u budućnosti mogla pokazati korak po korak kako se šminkam. Slobodno komentirajte,prihvaćam svakakve kritike.

Kakva je vaša rutina šminkanja?






Pepe Le Pew girl © 2014