četvrtak, 8. prosinca 2016.

Što nam to nudi Avon za Božić?

četvrtak, 8. prosinca 2016.

Željela sam vam pokazati što sve nudi Avon ove kampanje i kako je prepuno slika odlučila sam sve staviti u jedan post. Sigurna sam da objava na facebook stranici ne bi bila dovoljna za sve što mislim napisati.

Znate da volim Avon i da osim što surađujem sa Avonom i sama kupim mnogo proizvoda jer mi jednostavno odgovaraju i postali su važan dio moje beauty rutine. Česti su popusti i u svakom katalogu nešto je na popustu ali blagdanske kampanje su nešto posebno.
Mnogo vas mi piše da već dugo nisu imali katalog u rukama i možda vam ovaj post pomogne da kontaktirate Avon lady. Ako vam treba pouzdana javite se imam svog dilera :D

Drugo, željela sam vam olakšati i pokazati neke od ideja što uzeti kao poklon voljenoj osobi. Svake godine mi kuma pokloni neku sitnicu i skoro svake godine je barem nešto iz Avona jer smo obje luđakinje što se kataloga tiče. Nažalost većini je novčanik prepreka u darivanju i samo se traže popusti i zbog toga Avon je idealan kao beauty blagdanska stanica.

Krenimo mi polako sa onime što ja smatram zanimljivim kako za cure tako i za naše posebne momke :D

Cijena 99kn

Ove zaljubljene šalice su mi idealne, možete ih pokloniti dečku,curi,suprugu,supruzi ili najboljim prijateljima ili roditeljima. Ako napišete nešto posebno na šalicu dobijete posebnu uspomenu. Eto po meni idealan dar.

Cijena 235 kn
Topla dekica za pravi zimski ugođaj. Provjereno najbolji poklon za naše bake i djedove koji jednostavno vole tople i mekane pokrivače. Moj dedek najviše uživa u toplim čarapama i dekici koju smo mu poklonili prošli Božić. On u svoju obranu kaže : " što ću kad sam zimogrozan"


Njega kože je uvijek in posebno zimi kada je koža zahtjevnija. Spa maske su mi omiljene i imate moje tople preporuke. Maske su najbolji poklon za osobe koje dobro poznajete i znate kakva im je koža. Izbor je velik i samo treba odabrati.

Cijena 99 kn

Šal je jednostavan i elegantan dar. Uvijek su u trendu i mislim da svatko voli dobiti fini šal. Meni se ovaj sviđa jer me boje podsjećaju na ljeto i umanjuje hladnoću i sivilo zime.


Cijena 115 kn
Multifunkcionalni nožić je jednostavno klasika darivanja kod muškaraca. Tata za rođendan ili Božić uvijek dobije barem jedan ovakav nožić. Drži jedan u autu a drugi na ključevima i zaista ga koristi. Ove godine sam ja odlučila svom mužići pokloniti jedan pošto ga još uvijek nema.


Trenutna cijena 26 kn

Vratimo se mi na nas ženice i ono što nas veseli. Lak za nokte uvijek prolazi kod mene i volim ih dobivati ali i darovati. Gore na slici možete vidjeti nove Birthstones lakove neodoljivih nijansi. Posebno mi se sviđa crvena i zelena boja jer viču Božić.

Trenutno 25 kn

Hahahah tko ne voli dobiti ruž, nema takve curke. Problem je samo što odabrati, ali kako je vrijeme Božića moj savjet je crvena i nećete pogriješiti.

Trenutna cijena 45 kn ogrlica + privjesak
Nakit je poseban dar i ostaje kao trajna uspomena na osobu koja nas dariva. Ova kampanja je prepuna nakita i sve je predivno.
Meni se sviđa ogrlica sa privjeskom u obliku slova. Dijamnatić na privjesku mi je taman ni previše ni premalo.

Eto neke od ideja što poklanjati ove blagdane. Znam da zvuči otrcano ali svaki poklon koji je od srca je najbolji dar.
Nadam se da sam vam barem malo pomogla u odabiru poklona za vaše posebne osobe.




Pepe Le Pew girl © 2014