subota, 20. rujna 2014.

Svašta nešto :D

subota, 20. rujna 2014.
Eto napokon novi post. Oprostite cure ali nikako stići,trebalo mi je 3 tjedna da se naviknem na radnu rutinu :D :D. Najbitnije da sam super zadovoljna i svaki dan idem nasmiješena na posao. Noviteta ima dosta nisam sve ni uslikala jer je neprestano kišno vrijeme i nemoguće je uloviti dobre fotke.
Polovica stvari se sasvim ne planirano našlo u mojoj košarici jer sam ulovila super akcije pa hajde nisam mogla odoljeti. Donijela sam i jednu odluku vezanu za dekorativu. Definitivno nema više kupovanja sjenila,ruževa i lakova za nokte dok ne potrošim nešto jer sam malo poludila sa zalihama. Mislim da je pametnije uložiti u kremice i čistilice lica pa ćemo vidjeti koliko ću se držati svoje odluke.

Noviteti su:



Zanemarite Sleek rumenilo,ne znam kako se našao na ovoj slici jer nije novitet.
Kad smo krenuli sa Sleekom nastavimo u tom tonu. Sigurno ste sve vidjele Sleek popust,ustvari za dva kupljena proizvoda jedan dobijete besplatno. Moj odabir su bile palete Vintage Romance,Lagoon i Storm. kasnije mi je bilo žao što nisam uzela trio za konturiranje lica ali što je tu je. Palete su predivne i svaka je posebna na svoj način.

Maybelline Eyestudio duo u nijansi Opal Plum sam kupila na otvorenju Cosmetic Outlet Rijeka. Idealna kombinacija sedefastog krupnijeg shimmera i tamne ljubičaste nijanse.

Essence matt transparentni puder je godinama moj must have proizvod,tako da sam obnovila zalihe. Nije težak na koži solidno matira kroz dan i cijena je niska. Bolje ne može.

Bipa kabuki mi je duže na wish listi,jednostavno nikako da ga kupim. Idealan je i tako mekan kao pahuljica :D...imate moje preporuke.

Missha BB krema je stigla sa Ebaya,planiram napraviti recenziju jer zaslužuje to. Ovo mi je treća azijska BB krema i mogu reći najdraža jer je nijansa taman za moj ten.

Catrice olovka za obrve sa četkicom kupljena u Mulleru. Nakon što sam shvatila da su mi obrve sive od Maybelline Permanent Taupe nijanse potražila sam novo riješenje i pronašla ga u ovoj olovci. Dobijete i aplikator u obliku četkice koji lijepo stopi olovku sa obrvama.

Mixa krema za osjetljivu kožu i kožu sklonu reakcijama,e pa ta sam :D Moram priznati da sam se bojala peckanja kože ali kremica savršeno reagira sa mojim licem,brzo upija i savršena je podloga za make up.


Eto to bi bilo sve,malo se odužilo objavljivanje posta ali napokon je tu.

Što ste si novoga priuštili u zadnje vrijeme,imamo li što zajedničko.







Pepe Le Pew girl © 2014