nedjelja, 10. siječnja 2016.

Što sam ulovila na sniženju?

nedjelja, 10. siječnja 2016.

Svi koji me prate znaju da volim sniženja,uostalom tko ih ne voli. Danas sam si priuštila stvari koje mi zaista trebaju i drago mi je što nisam platila punu cijenu.

Ispričavam se što fotke nisam obradila ali vremena nemam previše pa mi oprostite ovoga puta.

Dan je počeo odlaskom na kavu sa prijateljima i završio punim vrećicama.
Već neko vrijeme mi trebaju tenisice i iskreno iznos od 700 kn mi nije primamljiv,tako da sam odgađala tu kupovinu. Danas sam pronašla solidna sniženja u ShoeBeDo trgovini i kupila si dugo željene Adidas tenisice.
Puna cijena je 650 kn ja sam ih ugrabila za 450 kn i predivne su mi. Najvažnije lagane su i kao da hodam po oblacima :D



Zima je na debelo stisla i normalno pametno je imati dobru jaknu. Moja je stara već 4 godine i iako izgleda ok i topla je vrijeme je za novu. Razlog je što mi treba duža,barem da pokrije guzu (bubrezi i te stvari da ostanu na toplom) jer  mi smeta hladnoća i odmah dobijem upalu mjehura. Željela sam jaknu maslinaste boje jer mi se sviđa vojni izgled nazovimo to tako. Pronašla sam idealnu jaknu u C&A na sniženju za 350 kn,imaju zaista dobrih stvari. Taman je ispod guze sa divnom macastom kapuljačom i velikim đepovima.



Normalno da ništa ne prolazi bez Mullera ili Dm-a meni je to terapija,ne znam kako vi razmišljate.
Ove stvari nisu bile na popustu.

Evo što sam kupila.



Catrice olovka za obrve je obavezna i potrošila sam već jednu. Idealna za obrve i volim taj prirodni izgled koji mi daje ova olovka.



Essence palete su po meni odlična i kvalitetna sjenila. Jednu već imam Nude i savršena je. Željela sam još samo Rose i danas sam je uzela. Jedva čekam isprobati te divne boje :D




Trebala sam još blazinice i labelo, Baleina su mi najdraža ovo još nisam isprobala javim naknadno kakvo je.




Na kraju sam u katalogu Dm-a vidjela ovaj zanimljiv serum za savršen ten (ako postoji takav :D ) i nisam ga kupila ali zapamćen je za drugi put :D


Eto ga,ovako je prošao moj današnji dan i kupovina.Post nisam planirala ali baš sam vam željela pokazati što sam ulovila na sniženju, svakako mi pišite što ste i sami kupili.

Pozzzić :* :* :*
Pepe Le Pew girl © 2014