nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Swiss-o-par Silver šampon za izbijeljenu kosu

nedjelja, 27. kolovoza 2017.

Ne znam jeste li ikada bila blondina ili kako je sada po modernome biti sijed,kako moja nona kaže.
E pa vraški posao je da kosa ostane bijela,pogotovo ako ste kao ja pa se uopće ne raspitate kako njegovati takvu kosu. Prve "sijede" frizure su kod mene požutile samo nakon nekoliko pranja i brzo sam odustala od tih frizura.
Znam već da mnogi misle da nije pametno da se stalno izbijeljuje kosa i mijenja boja,ali kako se ja stalno šišam i podbrijavam  to nije problem jer moja kosa raste a suhi vrhovi odlaze.
Nedavno sam opet krenula u svijet sijedih i ovoga puta otkrila šampon koji se bori protiv žutila kose. Da se razumijemo ti šamponi postoje jako dugo ali za mene su tek otkriveni ali bolje ikad nego nikad.

Radi se o šamponu Swiss-o-par Silver koji se može kupiti u Muller trgovini.




Ono što je meni izdvojilo ovaj šampon i dalo mu prednost pred drugima je cijena od 21 kn. Nisam probala ali sigurna sam da je Keune šampon ovoga tipa odličan ali cijena od 70 kn je meni malo previše. Odlučila sam dati prednost ovome i ako ne budem zadovoljna tek onda probati Keune. Za Balein šampon ove vrste nisam čula pozitivne komentare pa nisam ni željela isprobati.




Radi se o standardnoj ambalaži šampona,količina koju dobijete je 250 ml i rok za potrošiti ovaj proizvod je 12 mj.

Miris je sasvim ugodan tipičan za šampon i ni po čemu mi nije zasmetao,dapače baš je fin i kosa super miriši nakon pranja.
Tekstura je onako više rjeđa već gusta i boja je ono po čemu je poseban. Šampon je tamne plavo-ljubičaste boje i ta boja se zadržava dok je masirate i pjenite kosu. Preporuča se držati na glavi oko minutu,ja sam držala pet minuta i ništa negativno se nije dogodilo.



Šampon više nego odlično obavlja svoj posao i prezadovoljna sam tako da za sada ne mislim kupovati Keune. Nakon prvoga pranja već sam primijetila kako je boja onako baš dobila onaj srebrni sjaj i bijeli pramenovi su baš ostali bijeli. Jedini minus je što je kosa jako suha nakon pranja sa ovim šamponom, ali ništa što maska za kosu i ulje ne može popraviti.

Eto odličan šampon i zaista radi ono što bi trebao. Postoji cijela linija ove marke i svakako ću isprobati regenerator i masku za izbijeljenu kosu.

Ukoliko se borite sa žutilom kose probajte Swiss jer zaista djeluje.

Pozzzzić :D





Pepe Le Pew girl © 2014