četvrtak, 10. rujna 2015.

Essence Arriba limitirana kolekcija

četvrtak, 10. rujna 2015.

Sigurno ste već zapazile ovu šarenu kolekciju na policama drogerija. Krase je prave ljetne boje i ako nas ljeto polako napušta sigurna sam da će me ova kolekcija veseliti i zimi.




Lepezu ću svakako sačuvati za sljedeće ljeto pošto sada i nema potrebe za hlađenjem.

Ono što je meni zanimljivo kod ove kolekcije je način na koji dobijete sjenila i rumenilo,kao neka vrsta poprskanog mozaika što je odlično za igranje i kombiniranje svjetlijih i tamnijih boja.

Rumenilo pod nazivom 01 baila baila dolazi u klasičnoj kutijici crne boje sa prozirnim poklopcem,dovoljno čvrstim ako ga poželite držati u torbici. Boje koje se nalaze u samom rumenilu su crvena,narančasta i sedefasto roza koje zajedno pomiješane daju laganu breskvastu nijansu. Ako pažljivije kistom uzimate samo roza boju dobijete lagani highliter. Meni je ipak najdraže pomiješati sve boje zajedno.

Sjenila su u identičnim kutijama samo manje veličine. Također ih krasi mozaik boja.
01 la vida loca je sjenilo ljubičasto rozih boja sa blagim sedefastim sjajem. lako se nanosi,ne trusi se i traje na kapku i bez baze. Također se možete igrati svjetlijim i tamnijim tonovima.
02 macarena mint  je sjenilo zelenih i bež boja koje mojim smeđim očima stoje super,tako da su mi mrvicu draži.


Lijevo sjenila,desno rumenilo (zadnja dva)

Namjerno sam testira sjenila bez baze i izdržali su popodnevnu smjenu bez problema pri tome se nisu skupljala na kapku.

Gore možete vidjet nijanse koje sam dobila miješajući mozaik boja.

Ovu kolekciju krasi i meni najzanimljiviji predmet kreda za kosu,moja je roza boje idealno pošto već imam roza pramenove. Kreda funkcionira tako da je lagano provlačite kroz kosu kao da imate peglu za ravnanje u rukama. Boja je intenzivna tako da ne trebate stiskati jer se kreda trusi. Malo pripazite gdje stavljate kredu i što imate na sebi čisto da ne zaprljate nešto.




 


Kada kredu stavite na kosu,najbolje je fiksirati je lakom za kosu tako da krede ne bude posvuda. Na slikama se odlično vidi intenzitet krede,meni je super. Boju isperete običnim šamponom.

Svakako si priuštite nešto jer kombiniranjem i igranjem boja dobijete zanimljive lookove.

Što kažete na Arriba kolekciju,što vam se sviđa?

* PR uzorci

Pepe Le Pew girl © 2014