subota, 6. lipnja 2015.

New in + swatches

subota, 6. lipnja 2015.

 Nisam dugo imala new in jer zbilja nisam puno kupovala. Kako mi je bio rođendan nedavno dobila sam od prijateljica poneku stvarčicu a i sama sam kupila nekoliko sitnica.

Pa pogledajmo što imam novoga.



Ukratko ću vam opisati proizvode i usput pokazati nijanse olovki pošto nema logike da ih stavljam posebno u post.

CATRICE PRIME AND FINE mattifying powder - transparentan puder,vodootporan dolazi u klasičnoj ambalaži za ovakve tipove pudera. Veliki plus je ogledalo koje je dovoljno veliko da u svakom trenu pogledate treba li što popraviti. Platila sam ga oko 38 kn planiram ga detaljnije recenzirati i usporediti sa sličnim proizvodom tako da uskoro malo više o ovom puderu.

EUCERIN krema za sunce UVB+ UVA zaštita faktor 50.Radi se o testeru koji mi je darovala prijateljica. Prvi puta se susrećem sa Eucerin proizvodom. Ova krema je namijenjena osjetljivoj koži,miris je klasičan i tipičan za kreme za sunčanje. Isprobala sam je na licu prije make upa i na vratu gdje imam dosta madeža,nije mi izazvala nikakve reakcije. Planiram kupiti Eucerin kremu za lice također sa faktorom jer me prijateljica uvjerava da su najbolje.

NIVEA ulje za tijelo za suhu kožu sa uljem avokada.Količinu od 250 ml košta oko 29 kn,ja sam svoje ulje platila 19 kn jer je Bipa imala popust. Ovo mi je ne znam koja bočica po redu,savršeno ulje za mene. Koža je mekana i predivno mirišljava. Nanosim ga nakon tuširanja dok je koža još vlažna.

MY BODY losion za tijelo za normalnu kožu. Dobila sam ga od prijateljice tako da ne znam cijenu. Super miriši po kokosu i vaniliji,lako se razmazuje i brzo upija što mi je super da ne čekam u kupaonici bezveze. Na samoj ambalaži piše da sadrži ulja i vitamin E.

LOOK BY BIPA eyeliner,također dar prijateljice. Tuš ima spužvasti aplikator ali dovoljno je precizan za lako nanošenje,moja nijansa je 10 aqua. Ne razmazuje se i iako možda djeluje prejako,ustvari je odličan za jednostavan make up.

LOOK BY BIPA i  B.PRETTY obje olovke kupljene u Bipi za 10 kn. Osim što su turbo jeftine izuzetno su kvalitetne. Lako se nanose,traju dugo čak i uz jelo i piće,osobno sam testirala. Sigurno ću uzeti još koju. Moje nijanse su Look by Bipa 9 bonbon i B.pretty 01.

ASTOR DELUXE BRONZER dolazi u plastičnoj kutijici sa velikim ogledalom na stražnjoj strani,također sam dobila i kistić ali ga ne koristim. Nijansa je 002 precious ,zapravo se radi o 4 nijanse u jednom bronzeru. Mislim da sam ga platila oko 35 kn. Kupila sam ga onako bezveze,ali mi je na kraju odličan. Nije napadan i taman dobijete "osunčan" ten sa sitnim shimerom,odličan mi je za ove tople dane.

Eto i swatcheva olovki,tuša i bronzera :








To je sve,nema više noviteta :( Imamo li zajedničkih stvari,što ste vi u posljednje vrijeme kupili? 






Pepe Le Pew girl © 2014