subota, 27. rujna 2014.

W7 kozmetika !!!!!!!!

subota, 27. rujna 2014.
Prije svega bi željela napomenuti da sam sve proizvode kupila vlastitim novcem tako da ne pomislite da je nešto utjecalo na ovaj post.
Ukoliko živite u Rijeci mislim da će vas obradovati informacija o otvorenju Cosmetic Outleta,više o njima možete pronaći na facebook stranici OVDJE.
Trgovinu sam posjetila i mogu vam reći da ima svega i mogla bi satima gledati prepune police i razgovarati sa curama koje rade u trgovini. Ljubazno i stručno osoblje pokazalo mi je sve što me zanimalo i više od toga.
Dan prije sam se informirala o stvarima koje namjeravam kupiti i iznenadila se jer nisam mogla pronaći niti jednu recenziju naših (HR,BIH,SRB) blogerica. Recenzije koje sam pronašla su uglavnom strane blogerice,ali pošto mi je engleski solidan nije bilo problema oko čitanja :D Sada vidim da nisam napomenula da se radi o W7 kozmetici.
Odabrala sam ove proizvode:



Krenula sam samo po bazu ali na kraju sam kupila i puder,ah sta da vam kažem...to je jače od mene.....slabić sam :D

W7 Prime Magic baza
Baza dolazi u plastičnoj tubici od 30 ml i treba izdvojiti 50 kn za nju. Tubica ima "nosić" tako da se lako dozira i nema straha od curenja. Baza je nešto gušće teksture,prozirna je i bez mirisa.



Nisam ljubitelj baza i ne mogu reći da me neka ostavila oduševljenom,i da sam rekla to je to. Kako sam pročitala samo pohvale za ovu bazu,pomislila sam trebalo bi je probati kada mi je već dostupna. Drago mi je da jesam jer TO je TO. Baza ostavlja predivan baršunasti finiš na koži i puder tako dobro sjedne na nju da je to milina. Na samoj ambalaži ne piše ništa o matiranju,moji dojmovi su sljedeći. Make up nosim od 13 do 21 sat,kad stignem kući. Make up je još uvijek postojan,ne kao kad sam krenula od kuće ali i dalje je sve na svom mjestu. Kako imam masniju T-zonu brzo mi izbije sjaj,ali sa ovom bazom to izgleda posve drugačije. Ne znam kako da objasnim ali sjaj koji izbije nakon par sati nošenja je znatno manji i izgleda kao da vam koža ima svoj prirodan sjaj. Najviše mi se sviđa što mi ne ističe bore mrštilice iznad nosa,čak ni nakon 7 sati nošenja ove baze. Toliko sam oduševljena da sam željela odmah kupiti zalihe,ali prodavačice su me uvjerile da nema potrebe.





W7 Skin fresh foundation
Puder dolazi u staklenoj bočici sa plastičnom pumpicom, količina je 30 ml i cijena 50 kn. Moja nijansa je SEND BEIGE.





Tekstura je nešto gušća i na prvu mi se učinilo da je puder dosta težak,ali gle koje zablude :D Predivno mi sjedne na lice i prekrije sve nepravilnosti,čak i tamne dijelove oko očiju. Pri tome koža uopće ne izgleda "zabetonirano" nego baš kako i naziv pudera kaže svježe. Što se matiranja tiče,drži mi pod kontrolom T-zonu dosta dugo oko 6 sati,nakon toga koža se malo zasjaji ali opet neki "prirodni" sjaj. Nisam koristila transparentni matirajući puder od kada imam ovu podlogu,što dovoljno govori.



Ako sam nešto zaboravila slobodno me pitajte. Ne sjećam se kada sam zadnji puta bila toliko oduševljena nekim proizvodom ali ovaj dvojac me oborio s nogu.

Na sljedećim slikam možete vidjeti kako sve izgleda na mom licu.

bez šminke,samo sa bazom,baza+puder


baza + puder+rumenilo



Ako vam se ukaže prilika preporučam vam W7 proizvode,barem ova dva.

Jeste li se susreli sa W7 kozmetikom,što ste isprobali?????






Pepe Le Pew girl © 2014