subota, 8. kolovoza 2015.

Avon Glow kolekcija- olovka i kuglice

subota, 8. kolovoza 2015.

Avon kuglice ili perlice su svima poznat proizvod,neki ih godinama već imaju u kolekciji dok drugi ih mjerkaju i odlučuju trebaju li mi doista. E pa drage moje žene trebaju vam,nema smisla odgađati kupovinu.
Svoje kuglice sam mjerkala godinama ali iz nekog straha nisam se odlučila na kupovinu. Već sam vam pričala koliko teško dolazim do Avon proizvoda jer nemam stalnu Avon lady,tako da se svakoj kupovini i katalogu silno veselim. Nedavno sam na poslu upoznala kolegicu koja je najbolja Avonica :D i tako ovaj puta Ivonu ne puštam i od sada je moja stalna lady. Usput super cura,i baš mi je drago što sam je upoznala i eto što baš naručujem Avon preko nje,pusa Ivoni :*

Ovaj katalog je prepun odličnih proizvoda,tako da sam se odlučila na dvije kupovine uf teško mi je palo :D
Prva je upravo ova o kojoj vam pišem,drugi paketić željno isčekujem.
Odabrala sam kuglice i olovku iz Glow kolekcije,prepoznati ćete je po brončanim kutijicama na kojima je otisnuto sunce.




Fotografija će biti više,jer ovaj post to zahtijeva,ja vam ne mogu opisati koliko slike mogu dočarati ljepotu ovog dvojca,pa krenimo.

Avon bronzing pearls u nijansi PINK BRONZE

Perlice dolaze u plastičnoj ambalaži koja je smještena u finu kartonsku kutiju brončane boje. Plastična kutijica je čvrsta tako da nema bojazni od loma ili sličnog. Sadržaj perlica je 22 grama i platila sam ih oko 55 kn ali na akciji,iskreno ne sjećam se točno pune cijene.




Perlice se sporo troše tako da se isplati platiti i punu cijenu. Prvo što me oduševilo nakon otvaranja je miris koji je ugodan i podsjeća me na blagi parfem. Nakon samog otvaranja,promatrala sam perlice neko vrijeme bez diranja,naprosto su divne,satenske,sjajne i ne mogu opisati njihovu ljepotu. U kutijici imate dvije nijanse perlica, roze i bež.
Na dodir su mekane,ali nanosim ih kistom jer mi je tako lakše i ljepše izgleda na licu. Iako se ova nijansa preporuča curama svjetlijeg tena,mogu ga koristiti svi. Razlika je što cure tamnijeg tena ,kao i ja,ovaj proizvod koriste kao highliter a ne bronzer. Nakon što nanesem bronzer ili rumenilo,posebnim kistom nanesem perlice preko rumenila i na bradu,nos i malo na čelo. Time dobijem osunčan i glowi look.
Najbolje od svega je što ne možete pretjerati,tako da za početnice svakako preporučam ovaj proizvod. Svaki dan ih koristim i toliko me osvježe da sam dobila nekoliko komplimenata već. Prepustit ću vas slikama.





Toliko diskretne a opet naprave vauuu efekt,imate moju toplu preporuku.

Avon Glow olovka za oči,GOLDEN NUDE

Olovka je obostrana tako da je ustvari  2u1,klasična na šiljenje. Čep je s obje strane,i možete je bezbrižno nositi sa sobom ukoliko imate potrebe.




Predivna je,ne znam kako je drugačije opisati. Izuzetno mekana,jednostavno klizi po kapku. Obje nijanse su savršene s time da je jedna satenski bež,druga čisto zlato. Planiram si uzeti još jednu pošto je ovo ljetna linija,čisto da se osiguram. Bež stranu možete koristiti svaki dan. Odlična je za otvaranje pogleda i čak naglašavanje obrva. Iako sam imala popriličan broj zlatnih olovaka,ovakvu nisam još pronašla. Kao što sam rekla čisto zlato,predivna je i nemoguće je proći nezapažen kada je nosite. Također idealna za svaki dan jer djeluje prirodno i lagano.







Kako je ljetno vrijeme i pomalo sam pocrnila, perlice i olovka mi zaista krasno stoje jer dodatno naglase preplanulost i daju poseban sjaja.
Mogli ste vidjeti na facebook stranici kako izgleda look sa ovim dvojcem.

Ne znam što bi vam još rekla osim da si svakako priuštite barem jednu ako ne i obje,ne možete pogriješiti.

Pišite,pusa :*


Broj komentara: 9:

  1. Kuglice sam imala godinama, i završile su u smeću jer ih je nemoguće potrošiti, a rok je istekao :( Olovku sam isprobala kod prijateljice i predivna je, slažem se sa svime što si napisala :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koristim ih svaki dan tako da se nadam da neće završiti u smeću. Olovke su me iznenadile totalno su dobre :D

      Izbriši
  2. Divno :)
    Trenutno imam CC kuglice, jako sam zadovoljna.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kuglice su super,nisam isprobala CC kuglice,kakve su ti?

      Izbriši
    2. Super su mi, jako lijep sjaj na koži daju. Imamo i Vanja i ja, ona ih je recenzirala na našem blogu pa škicni ;)

      Izbriši
  3. Imala sam kuglice i stvarno su lijepe :) U rijeci je teško naći avon lady tako da sad znam kome da se obratim da me spoji kad budem htjela naručivati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Za AVon kuglice znam od kako znam za sebe..Mama ih je stalno koristilaa..Izaista su super!

    OdgovoriIzbriši
  5. Kuglice imam i obožavam a olovka je prekrasna sad za ljeto. Nisam ju uočila u katalogu, morat ću bolje pogledat

    OdgovoriIzbriši
  6. Kuglice imam i prezadovoljna sam! :)

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014