utorak, 26. svibnja 2015.

China Glaze lakovi

utorak, 26. svibnja 2015.

Prije svega želim napomenuti kako mi nokti trenutno izgledaju očajno,tako da ne pridajete previše pažnje fotkam.

Čuli ste svi za ove lakove,sigurno imate barem jedan u svojoj kolekciji.
 Dugo sam čitala o njima ali nije mi se nikako dalo naručiti online,ne znam zašto jer stalno nešto naručujem. Od nedavno u Rijeci se otvorila nova trgovina Diviana u kojoj možete pronaći veliku paletu boja China Glaze lakova. Sebi sam poklonila dva laka i opisati ću vam ukratko o svakome i na kraju jesam li zadovoljna ili ne baš. Pa krenimo onda.



China Glaze lakovi dolaze u normalnoj staklenoj amablaži sa nešto užim kistićem što mene iskreno malo smeta ali ajde nije toliko strašno. Svaki lak u sebi ima male kuglice s kojima se lakše promiješa lak i time dulje traje. Ono što ih izdvaja od ostalih lakova je sigurno količina od 14 ml, dok npr. standarni Essence  lak sadrži 8 ml. Teško je odlučiti što odabrati jer boja je mnogo i jedna je ljepša od druge.
Moja nijanse su klasična crvena boja i mint zelena.

IGNITING LOVE (crvena nijansa)

Po meni klasična crvena boja bez shimera. Lak je nešto rjeđi i treba biti pažljiviji jer mi je znao kapati po stolu. Prvi sloj je polu proziran ako me kužite,ali nakon dva sloja to je to prava crvena boja. Ono što mi je odlično je sjaj laka. Sjaj se može usporediti sa geliranim noktima. Zadovoljna sam sa trajnošću na noktu,s obzirom da je teško pronaći crvenu boju koja se ne nestaje brzo. Uz pranje suđa ostaje do tri dana bez guljenja.Nakon toga ako sam u žurbi dovoljno je nanijeti još jedan sloj preko postojećeg laka i super izgleda. Normalno to radim samo kada nemam vremena sve skinuti acetonom. Zadovoljna sam i dobila sam već jednu pohvalu od frendice :D Ovako izgleda na noktima.




TOO YACHT TO HANDLE (zelena mint nijansa)

Žao mi je što moram reći da je ovaj lak totalno razočaranje što se trajnosti tiče. Krenimo od početka. Lak je srednje gustoće,nešto gušći od gore spomenutog. Tu mi smeta uski kistić jer pušta pruge po noktima pa mi je teže lijepo nanijeti sam lak. Dovoljan je jedan sloj,premda ja stavim dva upravo zbog prugica koje ostaju. Boja je jako efektna,pogotovo sada kada polako počinjemo dobivati prvu ljetnu boju. Sjaj je ok,nešto manji nego kod crvenoga laka ali je solidan. Ono što me odbija je trajnost. Nažalost ne preživi jedan dan,bez obzira prala suđe ili ne. Nikada nisam imala ovako loš lak,tako da sam došla do zaključka da sam možda uzela "pokvaren" lak. Ne znam možda je duže stajao ili je previše otvaran,jer ne mogu vjerovati da je ovoliko loš. Eto fotografija tek nanešenog laka i dan poslije. Opet molim da imate razumijevanja za stanje noktiju jer vrtlarim dosta tako da odu nokti :D

Lak nakon nanošenja


Lak nakon jednog dana nošenja


Dugo sam željela ove lakove i nisam sigurna hoću li uzimati nove nijanse dok ne proučim što je pošlo krivo sa mint nijansom.
Zaboravila sam spomenuti cijenu,svoje primjerke sam platila oko 35 kn.

Molim sve koji su koristili China Glaze da mi se jave sa svojim iskustvima :D

Do slijedećeg posta pozzzić :D




Broj komentara: 18:

  1. Nažalost nisam koristila China Glaze lakove pa ti nemogu pomoći,samo želim reći da je ova mint nijansa divna. Šteta ako mu je trajnost nikakva,a ako i sama kažeš možda si nažalost uzela pokvaren lak. :/ Moja frendici se to desilo s OPI lakom,kupljen je u Bipi. Ajde da su plaćeni 10-ak kuna pa nebi bila šteta,ali ovo su ipak malo veći izdaci za lak. Bilo kako bilo,ne ponovilo se :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Svi ih hvale i toliko sam dugo željela China Glaze lak,da je time razočaranje veće. Ne znam vjerujem da je nešto krivo sa lakom jer crveni je sasvim ok.

    OdgovoriIzbriši
  3. nisam koristila ove lakove,ali to se zna događat Catrice lakovima i mislim da je to od previše otvaranja...jer cure i kad kupuju lak više ne posežu samo za onima koji su naprijed na policama,nego i za onima odzada za koji bi čovjek pretpostavio da su netaknuti...imam i ja takav jedan lak (ne znam sad koji) koji mi ode s nokta čak isti dan O.o
    btw sviđa mi se novi dizajn bloga :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim i ja da se ovaj malčice pokvario. Imaš pravo svi otvaraju sve,čak ni proizvodi koji su otraga nisu više sigurni :D....hvala i meni je baš super novi dizajn.

      Izbriši
  4. Nije ti lak pokvaren, ja imam Son of a Peach od China Glaze-a i ponaša se upravo ovako kao i Too Yacht too Handle. Četkica je jednostavno preuska i ostaju crte, i isto ovakav bude već idući dan.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto ti ga :( znam da sada neću kupiti više niti jedan. Nije da su preskupi ali za 35 kn mogu uzeti dva laka bolje kvalitete. Hvala ti na komentaru.

      Izbriši
  5. Nemam niti jedan. Mintić je baš lijep. A što se tiče trajnosti, ovisi od nijanse, to ti je tako i s Essie lakovima. Neke nijanse su super trajne, neke loše. Zato treba čitati recenzije prije kupnje, posebno ako pljuneš 70 kn za lak, a ispadne da je lošiji od Essence laka.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nemam niti jedan Essie lak,malo su mi preskupi. Ma vraćam se ja Essence,Catrice i Golden Rose lakovima. Provjereno dobri :D

      Izbriši
  6. Ajme baš šteta što se tako guli s noktiju :O Možda da ga probaš dovesti u red nekim gel top coat-om? Npr onim iz Essence-a, on mi je zakon :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boja mi se sviđa,tako da sam i mislila premazati ga nekim top coat-om čisto da mi bezveze ne stoji u ladici.

      Izbriši
  7. Ni ja nisam oduševljena. Imam samo jednu nijansu koja je previše rijetka, a ni trajnost ne mogu pohvaliti. Šteta :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam toliko sam pozitivnih postova čitala,da me iznenadila trajnost. Eto sad sam naučila i ne mislim više kupovati.

      Izbriši
  8. Nemam ni jedan njihov lak, ali mislim da ni neću nakon ovog posta. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zbilja nisam pametna,eto crveni lak je solidan. I procitala sam masu pozitivnih recenzija,na kraju mi se javi puno cura koje nisu zadovoljne i imaju isto iskustvo. Ja ih neću kupovati jer mi se ne isplati,ima i jeftinijih a boljih lakova.

      Izbriši
  9. Lijepe su mi boje :) Nisam ih probala al sad me nešto ne privlače više :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Boje i sjaj su super,ali sve je to ništa ako mu je trajnost nikakva,a očito je.

      Izbriši
  10. Nemam ni jedan CG lak, ali stalno planiram kupiti koji, no sad ću razmisliti dvaput. Žao mi je što predivan mintić ima tako kratku tajnost na noktima i mislim da je to nakon samo jednog dana nošenja neoprostivo :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ne znam što da kažem,ovi lakovi su me poprilično iznenadili.

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014