ponedjeljak, 2. lipnja 2014.

Nagradna igra :D :D!!!!!!

ponedjeljak, 2. lipnja 2014.
Drage moje čitateljice nisam bila u mogućnosti pisati blog desetak dana jer sam bila na putu. Ne volim prčkati ljudima po kompjutoru,pa sam se strpila te dane. Napokon sam stigla kući i nakon spremanja kofera i stvari sjela sam za laptop.
Nakupilo mi se svakakvih stvarčica i jedva čekam sa recenzijama,ali sve u svoje vrijeme.
Drago mi je što čitate ovaj blog i malo je reći da sam prezadovoljna sa pregledima bloga. Blog pišem tek par mjeseci ali još uvijek mi pruža veliko zadovoljstvo i svaki komentar čitam sa velikim zanimanjem. Tako da samo pišite što god vam padne na pamet,rado čitam sve komentare.
Upravo iz gore navedenih razloga odlučila sam vas nagraditi malim poklonom. Skromno je ali trenutno je to najviše što mogu dati ;).

Nagrada izgleda ovako.








Nadam se da vam se sviđa. Nisam željela raditi swaceve jer želim da dobitnica dobije netaknute stvari. Sjenila su nježne nijanse,i dolaze sa aplikatorom. Ruž i lak za nokte su Golden Rose,dok je eye liner od Flormara.
Pravila su jednostavna. U komentarima mi odgovorite na sljedeće pitanje. Zašto se volite šminkati?
Ne morate pisati romane,biti će dovoljni i jednostavni odgovori. Nagradna igra traje do 8.6.
Pobjednica će biti objavljena na blogu.
Pišite i možda osvojite nagradu.
Pozzzziććć :D !!!!





Broj komentara: 7:

  1. Volim se šminkati jer svaki dan naiđem na nešto novo što mi da inspiraciju za neka eksperimentiranja sa raznim lookovima, a i čitam mnogo blogova koji mi u tome pomažu :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Volim se šminkati zato što uživam u preobrazbi svoga lica..pratim ju korak po korak, igram se s bojama, kombiniram, uzivam u "igranju" sa kistovima i sjenilima raznih boja, bronzeru, rumenilima... sve su to stvarcice koje te mogu itekako oraspoloziti, jer ako volis sminkanje, poseban je gust uzivati u tom eksperimentiranju, a kasnije kao konacan rezultat dobiti look kojim ces biti zadovoljan..kada se pogledas u ogledalo, da kazes sam sebi: to je to, danas super izgledam...za sebe...;)

    OdgovoriIzbriši
  3. volim se šminkati jer se volim igrati, a šminka je igra za odrasle :-) nisam od onih ljudi koji se boje ekperimentirati tako da zavisno od dana , može me se vidjeti u svim kombinacijama (od onih samo s maskarom do onih full make up) ...i uvijek sparim make up sa odjećom

    OdgovoriIzbriši
  4. Šminkati se volim
    jer kad se ogolim,
    osjećam se ružnom
    gotovo pa kužnom.
    Sada jako pretjerujem,
    ali bolje to
    nego da se precjenjujem.
    Maskare i sjenila,
    puderi i rumenila,
    lakovi raznih boja
    sve je to stvarnost moja.
    Poteze vučem kistom
    kao da hodam pistom
    sa šminkom se osjećam sjajno
    gotovo i bajno.

    OdgovoriIzbriši
  5. Uff na prvu mi pitanje izgleda skroz jednostavno, a sad ne znam što bih odgovorila hehe. Postoje mnogi razlozi...Npr. osjećam se bolje kad neke mane prekrijem šminkom, a neke prednosti istaknem. Također, se volim i igrati šminkom, eksperimentirati, biti kreativna...Šminkam se kad želim izgledati ozbiljnije, kad sam neispavana, umorna, pod stresom, s podočnjacima do poda, kad cvilim cijeli dan u PMS razdoblju...Uvijek se zezam da nema šminke, svi bi saznali da prirodno uopće nisam lijepa hahaha :-) Ma svaka čast onome tko ju je izmislio!

    OdgovoriIzbriši
  6. Ajme sminka je ljubav :) uzivam svaki dan kad si odlucim kombinaciju i uz to iskombiniram neki makeup... imam vec toliko toga ali svaki put kad se zelim necim pocastit, nadem nesto sto vec nemam u kolekciji a sto bi me razveselilo :)

    OdgovoriIzbriši
  7. Ponekad je samo malo šminke dovoljno da istaknemo ono najljepše na svom licu, prikrijemo sitne nesavršenosti i time sebi uljepšamo dan.
    Volim se šminkati zato što se tako osjećam nekako ljepše i imam više samopouzdanja.
    Ipak, pazim da baš nikad ne pretjeram s količinom šminke, jer mi je jako ružno vidjeti neukusno i pretjerano našminkanu osobu.
    Volim imati i lijepe,njegovane nokte i imam gomilu lakova s kojima uvijek nešto eksperimentiram.
    Vrijeme koje potrošim na šminkanje i sređivanje svojih noktića je samo moje i u njemu neizmjerno uživam :)

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014