utorak, 14. studenoga 2017.

Fake Zoeva kistovi

utorak, 14. studenoga 2017.

Davno u počecima šminkanja i bloganja naručila sam sa Ebaya lažne Mac kistove, koji srećom nikada nisu stigli. Tada nisam imala pojma da mogu i kaznu dobiti za takve narudžbe.

Nedavno sam tako bezveze zujala po Ebayu i naletila na set kistova za oči. Slaba sam na takve setove i čini mi se da nikada  nemam dovoljno kistova za oči.
 Istina je da su me odmah podsjetili na Zoeva ali nigdje nije pisalo da su fake Zoeva niti se taj brend spominjao pa sam u dva poteza brže bolje naručila spomenuti set.
Nadala sam se da su dovoljno precizni i maleni ako me kužite. Ja jednostavno ne znam koristiti veće kistove jer nisu mi dovoljno precizni i lako zabrljam sve.

Link preko kojega sam naručila kistove možete vidjeti OVDJE

Brzo su stigli i prvo što sam primijetila je koliko su pažljivo zapakirani.



Svaki kist je stigao u svom omotu,što mi se posebno svidjelo.



Postojala je mogućnost kupnje torbice uz set ali kako svoje kistove držim u čaši smatrala sam to nepotrebnom kupovinom.

Na linku Ebaya, ovi kistovi na niti jednoj slici nisu imali naznačen naziv Zoeva niti ikakav drugi, stoga sam se iznenadila kada sam upravo taj naziv vidjela otisnut na kistovima.
Odmah da napomenem da nemam niti jedan orginal Zoeva kist, tako da ova recenzija nije usporedba sa spomenutim brendom.



Set sadrži 12 kistova i svi su namijenjeni za make up očiju. Najsretnija sam bila kada sam vidjela da su precizni, onako manjih glava ako me kužite. Svi su došli u dobrom stanju i nakon pranja nisam primijetila da se ijedan oštetio ili da je došlo do opadanja dlake. Samo je jedan kist drugi s lijeva stigao malo zakrivljenog ili pomalo rasčupanog vrha. Kao da nije dobro ošišana dlaka, nakon pranja ostao je isti takav i nije se oštetio. Odmah da kažem da ta rasčupanost ne djeluje na kvalitetu šminkanja. Upravo taj rasčupanko mi je favorit u setu.

Prvi s vrha je rasčupanko
Kako je to ipak fake Zoeva nije mi dao vrag mira da malo pronjuškam i usporedim izgled. Toliko daleko su išli da ovaj set čak imam ovaj mali znak ugraviran kao orginal.....ludo ha?

Sam izgled je fin zlatno-roza onako baš girly, svaki kist ima naziv Zoeva. Također svaki kist sadrži broj te naziv, naziv se odnosi na namjenu kista.



Neću vam recenzirati svaki kist posebno jer mi je to iskreno dosadno. Svaki kist mi je odličan osim jednoga i to kista za obrve. Ne mogu reći da nije dobar ili da je oštećen jer nije. Kod uređivanja obrva volim da je kist tanak i precizan,ovaj je previše debel i velik za moju ruku. Essence kist za obrve mi je top ma vrh i ne bi ga mijenjala za zlato.

Kist za obrve

To je jedini koji mi se u cijelom setu nije svidio. Ostatkom sam prezadovoljna i malo je reći da obožavam ove kistove.

Drugi kist koji me onako iznenadio je kist za korektor. Većinom ga razmažem prstom i malo kada posežem za drugim alatima. Ovaj kist je baš  taman što se veličine tiče i super je mekan. Volim nanositi korektor s njim jer dobro odradi svoj posao.



Prezadovoljna sam setom i trenutno imaju počasno mjesto na stolu.
 Kistovi koji su namijenjeni za sjenčanje, dovoljno su čvrsti, nisu onako mekani sa dve tri dlake da ne možete ništa s njima.



Totalno ne planirano i sa trunkom nade da će ovo možda biti THE ONE set, to se upravo i ostvarilo.

Kako vi stojite sa kupovinom kistova sa Ebaya?





3 komentara:

  1. Ja sam par puta kupila, i na kraju se svi raspali, odvojila se dlaka od drske i na kraju odustala od fejkova.. Hahaha.. Oči ne pogodi u dobar set

    OdgovoriIzbriši
  2. Dosta sam kistova naručila sa Ebaya i samo mi se na jednom dogodilo da se raspao....ostali svi super. Valjda kako potrefis

    OdgovoriIzbriši
  3. Baš su si dali truda u kopiranju. XD Nisam nikad kupovala kistove s ebaya, htjela sam, al mi propala naružba, tak da mi ebay očito nije suđen...Imam samo jedan Zoevin kist i u planu je kupit još nekolko njih jer su stvarno kvalitetni. :)

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014