srijeda, 6. travnja 2016.

Sleek Ink Pot&Bdellium kist za tuš

srijeda, 6. travnja 2016.

Tuš je za mene jednostavan a tako moćan alat u šminkanju. Ta jedna savršena linija prikazuje oči i lice u sasvim novoj dimenziji.
Oduvijek biram tekuće tuševe ili one u olovci-peru. Ne znam zašto, ali tuševi u malim teglicama nisu me baš interesirali. Kako sam potrošila svoj najdraži Golden Rose tuš krenula sam istražiti koji su to najbolji tuševi u blogosferi.
Pročitala sam nekoliko pohvala za Sleek Ink Pot tuš,čak ga se uspoređuje sa Mac tušem o kojem iskreno ne znam ništa :D
 I tako se odmah prebacila na Pink Pandu i gle čuda,vjerno me čeka da ga kupim.Također mi je trebao kist,a kako pojma nemam zašto su kistovi čudni i kao da su puknuti.....naručila sam baš takav "slomljen" kist.

Cijene možete pogledati na Pink Pandi jer se ne sjećam točno koliko sam ih platila.

Tuš dolazi u čvrstoj staklenoj posudici i zaista izgleda elegantno,moja nijansa ili sam tuš (nisam sigurna :D ) naziva se Dominatrix.


Sleek kaže da se radi o intenzivnoj crnoj boji,dugotrajan je i vodootporan,brzo se suši i lako nanosi zbog gelaste teksture.
Zaista se radi o intenzivnoj boji koja mene više podsjeća na mousse nego gel. Doslovno klizi po kapku i lako se koristi. Jedina zamjerka je što se teško skida,ali kako se radi o vodootpornom tušu nemam pravo žaliti se.
U kutijici se dobije i mali aplikator koji meni nije od nikakve koristi pa sam ga bacila.
Kad nanosim tuš najvažnije mi je da ne zapinje i da ne moram povlačiti nekoliko puta istu liniju. Sleek tuš savršeno surađuje i izvijem liniju u jednom potezu i savršeno je crna :DNormalno da mi novi Bdellium kist za tuš uvelike pomaže u tome. Radi se o kistu koji izgleda kao da je slomljen. Drška je od bambusa dok su dlačice sintetičke. Veličine je dlana niti prevelik niti premalen meni taman. Zaista nisam imala pojma koliko je ovaj slomljeni kist koristan. Doslovno sam vodi ruku i dvostruko lakše napravim željenu liniju,da ne govorim o završnoj krivulji koja mi svaki puta ispadne dobra.
Kako je kist precizan,možete sami odabrati dali želite extra tanku ili nešto deblju liniju. Oduševljena sam ovim kistom i nikada više se ne mislim vraćati na tekuće tuševe :D i aplikatore koji dolaze uz njih. Lako se čisti i održava uz Ebelin tekuće sredstvo za čiščenje kistova .Slučajno sam ovaj dvojac pretvorila u par i savršeno funkcioniraju zajedno.
Ne volim komplicirati i mislim da sam vam sve bitno rekla. Ne znam zaista dali Sleek Ink Pot može zamijeniti Mac-ov tuš kao što sam pročitala,ali nije mi to ni važno jer sam ja svoj THE ONE tuš pronašla.

Koji vam je najdraži tuš?

1 komentar:

  1. Yvs Rocher tuš mi je super. Odličan.
    A i Catrice sam nedavno dobila i nije loš.

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014