ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Mjesečni favoriti

ponedjeljak, 9. studenoga 2015.

Moram priznat da nisam nikada pisala ovakav post,a volim čitati kod drugih što ih je to oduševilo taj mjesec. Kako se dogodio ovaj propust pojma nemam,ali eto popraviti ću se :D

Zbilja sam teško odlučila što odabrati a da ne bude dvadeset proizvoda,vodila sam se onime što najčešće koristim i što me baš oduševilo,pa krenimo.




Mislim da sam ovaj puta više radila na koži i njenoj njezi,jer su mi se pojavile akne. Ništa nije alarmantno i sama sebe zezam da je to starački pubertet.




U post su se uvukle kremice nešto čistilica i normalno ništa ne ide bez dekorative, pa krenimo redom.




Ove dvije kreme su zasluženo pronašle put do ovoga posta jer su odlične i ne prođe dan da ih ne koristim.
Afrodita hidratantna krema sa prirodnim nevenom i ekstraktom aloe vere kupljena u Plodinama sasvim slučajno i dobro da je. Radi se o onoj starinskoj metalnoj ambalaži i priznajem da sam ljubitelj takvoga pakiranja.Veoma lagana,brzo upija i koža je predivno mekana i hidratizirana. Odlična i kao podloga prije pudera.Miris je blag i podsjeća me na kreme za bebe. Ova krema ostaje kao stalna postava u mojoj kupaonici jer mi odgovara i svako umivanje završi mazanjem ove kreme na lice.

Avon dnevna krema SPF 15 Active Seed Complex. Krema je prikladna za masnu i mješovitu kožu, te je bez parabena i boja. Alergološki je testirana i prikladna je za najosjetljiviju kožu i zbog toga se odlično slažemo. Spominju se i Chia sjemenke što ne može biti loše jel tako. Moja varijanta je dnevna krema sa matirajućim efektom. Lako se razmazuje vrlo brzo upija i ostavlja baršunastu kožu. Koristim je prije pudera i to je moja formula za idealno matiran ten. Puder savršeno sjedne na lice i koža izgleda fenomenalno,pri tome krema ne isušuje kožu i ne zateže je.



Byphasse micelarnu sam uzela kada je bila akcija 1+1 i nisam požalila. Količina je 500ml i radi se os normalnoj plastičnoj bočici sa čepom koji se stisne na jednu stranu što je nekima možda malo nezgodno.
Miris je je blag ma skoro da se ni ne osjeti. Make up skida bez problema, s time da ja ne koristim vodootpornu šminku pa ne znam kako se tu ponaša. Nisam primijetila da me peku oči ili da mi smeta na bilo koji način. Jedina zamjerka je što na usnama ostavlja gorak okus,što moja najdraža Mixa ne radi. Ne ostavlja mi onaj osjećaj ljepljivosti na licu ali svejedno se umivam nakon sveke micelarne bez obzira čija je. Svakako imate moju preporuku.

Balea vazelin totalno otkriće za mene. Radi se o običnoj kutijici koja sadrži 125 ml i cijena je oko 7 kn što je sitnica. Vazelin sam kupila zbog zanoktica koje su u lošem stanju i ništa drugo ne pomaže. Zanoktice mažem svaku večer prije spavanja i mali pomak se vidi. Mislim da će mi trebati još malo vremena da ovaj problem riješim. Vazelin mi se super pokazao za trepavice koje su baš narasle od kad ih mažem ovim čudom i nastavljam normalno. Vazelin je neka vrsta kremaste masti poluproziran i bez mirisa. Mislim da je najpametnije koristiti ga navečer kada ste u krevetu,jer sporo upija i onda nastane zafrkancija ako su vam ruke masnjikave. Također je super za suhe laktove i pete.



Teško sam odlučila što uvrstiti u dekorativu što se favorita tiče,ali eto tu su.
Avon calming effects tekući puder u nijansi Almond. Staklena bočica sa pumpicom koja istiskuje malo proizvoda tako da nema straha od pretjeranog curenja. Lagan i prozračan a opet odlično matira i daje tako divan ten, baš sam zadovoljna. Ne uvlači se u borice i ne stvara onaj loš izgled matirane kože. Svakako preporučam jer ja ostajem na ovom puderu.

Bourjois Push up maskara u nijansi 71 Wonder Black. Kako uvijek posežem za istim maskarama,odlučila sam se za promjenu i tako sam odabrala ovu. Maskara dolazi sa klasičnom četkicom,doduše nešto rjeđe raspoređenim dlakicama. Maskara je gusta ali kremasta i nipošto suha. Daje gusti efekt glamuroznih trepavica i svakako se vidi razlika. Mali problem je što izlazi po meni previše proizvoda i treba dobro paziti prilikom nanošenja jer za čas dobite jednu trepavicu sa nekoliko grudica hahahah. Ali čim ulovite praksu sve ide kao po špagi. Stoga svakako imate moje preporuke uz malo više pažnje prilikom rukovanja.




I za kraj jedan ruž,normalno nema ništa bez ruža :D
Max Factor 833 Rosewood.
Maxići su jedni od mojih prvih ruževa i zaista su mi dragi. Nijansa koju vidite je po meni boja mesa sa malo roze u sebe i prikladna je za svaki dan. Ruž je kremast i klizi po usnama,trajati će ukoliko ne jedete ili ne pijete puno. Svako papanje traži popravljanje ali nije mi to veliki problem. Miris me podsjeća na vaniliju i meni ne smeta jer mi je ugodan za nosić. Logo je ugraviran na samu ambalažu tako da se neće pobrisati lako,što se događalo prije kada nije bilo ugravirano. Mislim da nećete pogriješiti ukoliko se odlučite za jedan od Max Factor ruževa.

Pokušala sam biti kratka i reći vam sve najvažnije bez kompliciranja.Ako sam zaboravila nešto znate postupak, slobodno pitajte u komentarima.

Pozdrav i hvala na čitanju :D :*









4 komentara:

  1. Potpisujem ovu Byphasse micelarnu i ovaj Avon puder. Oboje mi je savršeno. :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Svi hvale ove Avonove kreme, moracu i ja napokon isprobati to cudo. :-D

    OdgovoriIzbriši
  3. ovaj avonov puder sam koristila prije 10godina i totalno sam zaboravila na njega.... slažem se s tobom da je baš odličan... e sad, ja nemam neku problematičnu kožu i ne trežim neko prekrivanje tako da sam bila preprepre zadovoljna s ovim jer ne ostavlja dojam maske na licu....

    OdgovoriIzbriši
  4. Nakon sto sam procitala post, otisla sam u DM po vazelin, ispada da je pravi cudotvorac!
    Njime si mazem trepuske, drzim fige da bude rezultata.
    Kosu, tj vrhove "njegujem" s njime takoder, citala sam da je super za to, ali ga treba koristiti u minijaturnim kolicinama.
    I s njim takoder radim piling na usnama... i jako sam zadovoljna
    Avon puder, savršenstvo.

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014