nedjelja, 30. studenoga 2014.

Batiste Strenght & Shine šampon za suho pranje kose

nedjelja, 30. studenoga 2014.

Vjerujete mi da ne lažem kada kažem da ovaj proizvod namjeravam kupiti već 100 godina,ali nikako da se nađe u mojoj košarici. Nedavno sam bila u situaciji da nisam ništa stizala,pa tako ni kosu oprati. Problem je što mi je kosa kratka i nemam mogućnosti skriti njeno stanje kada nije najurednija.
Čitala sam same pohvale za Batiste šampon za suho pranje. Koliko me pamćenja služi najgore ocijene je dobio Baptiste u rozom pakiranju,tako da sam ga izbjegavala.
Taman sam pogodila novi Baptiste za jačanje i sjaj kose sa L-argininom. Prepoznati ćete ga po sedefasto zelenom pakiranju i cijena je oko 35 kn.



L-arginin je aminokiselina koja stimulira folikulu vlasi,daje joj snagu i sjaj. Šampon bi trebao dati kosi svježinu i ojačati je tako kaže sam proizvođač.
Isprobala sam ga u dvije situacije,kada mi je kosa više i manje prljava i mogu vam reći da djeluje u oba slučaja. Šampon dolazi u obliku spreja i nanosi se na suhu kosu (normalno). Nakon nanošenja potreno je kosu dobro raščešljati ili prstima masirati vlasište i kosu dok ne nestane prah koji ste nanijeli.
Frizura za čas dobije volumen i što je najvažnije izgleda čisto i uredno.



Kako se farbam u svjetliju nijansu nisam primijetila da se vidi prah na kosi,tako da vam ne mogu sa sigurnošću reći kako se ponaša na tamnoj kosi. Miris šampona je intenzivniji na samom početku,srećom miris se izgubi relativno brzo. Potrebna je mala količina kako bi kosa izgledala urednije,mislim da će mi potrajati ova bočica.



Iako mi je ovo prvi šampon za suho pranje,iznimno sam zadovoljna i nastaviti ću ga koristiti. Spas je u situacijama kada nemate vremena za pranje kose i kada vam kosa nema volumena.

Koristite li ovakve proizvode,koje je vaše riješenje za brzi spas frizure?










Broj komentara: 11:

  1. Također ga planiram kupiti 100 godina, ali još nisam! Uvijek posežem za baleinim, jer košta 20kn :D
    Iskreno planirala sam si kupiti baš rozi, ali sada kada čitam da je najgori sigurno neću haha

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pročitala sam da su cure razočarane sa pink izdanjem,nisam probala pa ne znam. Zadovoljna sam i za sada mi je odličan.

      Izbriši
  2. Nisam baš pobornik šampona za suho pranje, ali vidim da su svi stvarno izuzetno zadovoljni s njim :) Hm, možda bih i trebala probati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Najdraža mi je oprana kosa i ništa to ne može zamijeniti. Ali kada sam u žurbi Batiste mi je odlična zamjena.

      Izbriši
  3. imala sam Batiste Blush,,, i on mi nije bio nešto..
    onda sam planirala kupiti onaj za tamnu kosu,, sad kako sam se posvjetlila i to je propalo,,
    ovaj me iz nekog razloga privlači,, baš kao što si rekla, privlači me što obećava svježinu i sjaj
    jedino čemu sam se nadala je to da ova vrsta ima nevidljiv prah,, a vidim da nema :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svjetlija mi je kosa pa se meni ništa od praha ne vidi,nisam sigurna kako bi se snašao sa tamnijom kosom. Najviše me iznenadilo što je kosa zbilja sjajna i mekana na dodir.....meni dosta :D

      Izbriši
  4. Girlz Only za smeđu kosu :) Pošto ovi u BiH nisu dostupni :(

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam to znala,šteta. Ne znam za druge jer mi je ovo prvi suhi šampon ali sa ovime zadovoljna sam :D

      Izbriši
  5. Ne znam što bih bez Batiste suhih šampona jer mi se kosa brzo masti i trebala bih ju prati svaki drugi dan, a s Batiste to produžim na svaki treći :D Imam upravo ovaj zeleni sad kod kuće i ok mi je, no Blush mi je nekako najdraži :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Zeleni mi je prvi koji sam probala i mislim da ću ostati na tome. Super je i spas puno puta za ne opranu i losu frizuru.

      Izbriši
  6. Ovo mi spada na listu proizvoda koje nikad ne koristim :) ja si ubacim u glavu da mi nešto neće odgovarati i gotovo i ne probavam uopće kako je :) a vjerovatno bi bilo super u nekim hitnim slučajevima jer imam jako gustu kosu treba mi pola sata za sušenje :P

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014