petak, 1. kolovoza 2014.

Napokon Sleek!!!!

petak, 1. kolovoza 2014.
Ovaj post će biti  škrt na riječima ali bogat fotkama. Mislim da ne moram puno pisati jer bi samo ponavljala ono što su drage kolegice blogerice pisale u svojim postovima.
Do sada sam imala samo jedan Sleek proizvod i to je rumenilo,oduševilo me. Napokon sam naručila dugo željene palete i isplatio se svaki novčić. Moje tople preporuke za kupnju ovog brenda imate. Jedina gnjavaža je naručivanje netom,jer znam da ima vas koji ne kupujete na na taj način. Curke pregrmite to i dajte se u Sleek trk i naručite nešto.
Riječ je o iznimno kvalitetnim i pigmentiranim sjenilima i rumenilima. Ambalaža je crna plastika sa  karakterističnim Sleek logom. Sviđa mi se što je čvrsta i što se paleta ne otvara "lako". Svoju paletu moram snažnije otvarati što je super jer znam da mi se neće tako lako otvoriti i slomiti ili oštetiti sjenila.



Sjenila su odlična,bolja nisam probala. Toliko ih svi hvale da sam se bojala razočaranja, ali ne mogu ništa negativno reći nego BOŽANSTVENA su. Lako se blendaju i dugo će vam potrajati jer su izrazito pigmentirana.

Za rumenila važi ista stvar,najbolja i najdraža koja posjedujem. Pripazite sa nanošenjem jer za čas možete pretjerati. Od kada ih stavim pa dok ne dođem kući junački se drže na licu,pa kako ih ne voljeti. Ovaj put sam odabrala pinki trio i nije mi žao. Oduvijek imam neko pravilo da mi kao smeđokosoj ne stoje takve boje rumenila. Primijetila sam da ga cure nose premda su kao ja brinete pa sam odlučila probati. Cure moje ne znam gdje mi je pamet bila do sada. Odlično mi stoje (po mom mišljenju :D) i djeluju prirodno.

To bi bilo to,ostavljam vas da uživate u predivnim nijansama.








































Imate li u svojoj kolekciji Sleek proizvode? Koji su vam najdraži?

Broj komentara: 20:

  1. Uuu dobro si se opskrbila :D Obožavam Sleek i jednom ću imat sve njihove palete, trebale mi-ne trebale xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad sam ih naručila rekla sam da je to zadnje nema više kupovanja sjenila. Toliko su me oduševila da već razmišljam o novoj kupovini. :D

      Izbriši
  2. Ljubomorna sam. Maloprije sam htjela nešto po prvi put naručiti sa sleek-a, ali nisu prihvatili transakciju novca. Ne znam zbog čega. :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Čitala sam da se nekim curama znalo dogoditi tako nešto. Ne znam što je pošlo krivo. Probaj još koji puta,meni prvi puta nije uspjela narudžba ali sam iz druge uspjela.

      Izbriši
  3. Ja sam pravi Sleekoljubac, imam 5 paleta, seka ima 2 pa ajde sve kupa 7 i osma je na putu :D I jedan blush by 3 i 4 mono rumenila :D Hm hm, 4 ruža i 2 matte me ruža, sve sam nabrojala :D Ne znam što mi je najdraže, stvarno ne znam :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Sve mi se sviđa! Nikako da se upustim u tu internet kupovinu, a svašta propuštam :/ prva paletica sjenila je baš po mom ukusu :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam ni ja ništa kupovala dok me nisu naučili da nije to tako štrašno ni teško. Jeftinije prođem sa nekim stvarima,a druge pak ne mogu kupiti nego putem neta.

      Izbriši
  5. Slazem se s tobom da su im rumenila jako pigmentirana, imam trio u nijansi Lace i odlicno je :D samo njega koristim. Palete nisam probala, ali ove koje si kupila su lijepe i djeluju kvalitetno. Morat cu uzeti onu Vintage Romance jednom :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dugo sam ih željela i nije mi žao ni vremena koje sam odugovlačila da ik kupim niti novaca jer su prekvalitetne.

      Izbriši
  6. nemam nažalsot ništa od Sleeka, ali vjerujem da ću uskoro nabaviti svoju prvu narudžbu :D
    od ovog navedenog mi se najviše dopada Oh so special paleta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Divna je paleta jer je idealna za prirodni look ali i za nešto izražajniji. Jako sam zadovoljna ovom kupovinom. Naruči se nešto nećeš požaliti.

      Izbriši
  7. Joj, želim Sleek već dugo, ali imam previše make up-a da kupim još bar 5 paleta. Nisam ovo smjela vidjeti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da nema još toliko make upa,nemam prepune ladice i slično pa sam se počastila. A i toliko sam dugo slinila za Sleek paletama i isplatilo se čekati,sad bi još i još :D

      Izbriši
  8. Wow, predivno :D Sve mi se sviđa :) I ja sam nedavno dobila svoj prvu Sleek paleticu sjenila Storm i jako sam zadovoljna s njima jedino što se paleta jako teško otvara pa uvijek strahujem da ću si uništiti nokte :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni stiže Storm paleta za nekoliko dana. Mislila sam da se samo moja teško otvara,ja je otvaram pincetom za obrve :D.....

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014