subota, 14. lipnja 2014.

NOVITETI :D :D !!!!!!!

subota, 14. lipnja 2014.
Priznajem da posljednjih dana nisam previše prisutna na blogu. Compić mi ne radi,tako da pristup internetu imam samo kod dečka,pa eto snalazim se. Nagomilale su mi se i neke obaveze,a i imala sam posla oko pronalaženja novoga posla. Od ponedjeljka startam na novom radnom mjestu, so wish me luck :D !


Vrućine i ljeto me najviše potjera na kupovanje tuširalica i ne mogu odoljeti raznim voćnim i cvjetnim mirisima.






Druga slika je takva kakva je,iz razloga što sam vrećicu već otvorila bez da sam je fotkala u komadu. 
Aveo kupku sam kupila u Mulleru. Privukao me predivan voćno-cvjetni miris trešnje. 



Le Petit Marseiliais ne treba posebno predstavljati, imate mnoštvo recenzija po blogovima. Kupila sam ga u Slavoniji ne planirano jer sam svoj gel zaboravila. Predivan miris vanilije me oborio sa nogu. Ostavlja bogatu kremastu pjenu tokom tuširanja i koža je mekana i mirišljava. Sigurno ću se nagraditi još kojim primjerkom.




Vrećicu sam kupila iz čiste znatiželje,cijena je oko 7 kn. Riječ je o praškastoj kupki. Izgledom me podsjeća na Cedevitu :D. Napunite kadu i istresete sadržaj u vodu i uživate. Nisam primijetila da mi je koža mekša niti svilenkasta. Ali oduševio me miris kupke. Toliko je prirodan da imam osjećaj da ležim u svom vrtu 
među cvijećem a ne u kadi. Super je za lagano opuštanje kad ulovite 5 minuta za sebe. Lagano oboja vodu u ružičastu boju i ne ostavlja tragove na koži. Sigurno ću isprobati i ostale kupke.



Kako imam kratku kosu,zapostavila sam njegu balzamima i maskama. Dove balzam je namijenjen suhoj slamnatoj kosi,te pomaže u lakšem raščešljavanju.
Sadrži arganovo i bademovo ulje. Prije upotrebe treba dobro protresti bočicu kako bi se spojile dvije komponente.
Potpisujem sve navedeno,kosa mi je mekša,lepršavija i sjajna. Ne znam koliko pomaže u rasčešljavanju jer nemam toliko dugu kosu. Miris je odličan,po meni malo vuče na vaniliju.



Imamo li nešto zajedničko od gore navedenog. Koje su vaše must have tuširalice?


23 komentara:

  1. LPM tuširalice su me oduševile, kao i sve ostale djevojke :) Moja must have tuširalica je Dove, bilo koja. Divno mirišu, ne isušuju kožu, kremaste su, nježne, ma krasne. Nisam primijetila Dove balzam u drogerijama, baš mi zvuči primamljivo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se Dove tuširalice su odlične i jedne od najkremastijih. I sapuni su mi odlični :D

      Izbriši
  2. Dove balzam zvuči super, a i inače Dove ima odlične proizvode <3 LPM tuširalice su definitivno zavladale blogosferom. Uzela sam si dvije, ali kako ih još nisam koristila reći ću samo da je miris zaista predivan <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odličan je balzam,i praktičan za ljeto. Samo poprskaš na vlažnu ili suhu kosu i gotovo.

      Izbriši
  3. Dove sprej mi je najviše upao u oko, vjerujem da je dobar. LPM imam i sama dva primjerka i volim ih, ali kako nisam baš ljubiteljica vanilije i slatkastih mirisa ovaj sam zaoblišla.
    Sol super zvuči, iako ja nemam naviku namakati se u kadi tvoj opis me mami. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dove je odličan,nisam ni ja od kupanja i namakanja. Ali privukla me vrećica :D i miris mi je odličan. Planiram uzeti još koju,koliko sam vidjela ima oko 5 kupki, kupka od pamuka :D je sljedeća na listi.

      Izbriši
    2. I čestitam na novom poslu, držim fige da se super snađeš i pokažeš se u pravom svjetlu! :) ;)

      Izbriši
    3. Hvala ti :D,počeci su uvijek najgori barem meni. Biti će sve ok ;)

      Izbriši
  4. Čestitke na novom poslu :) LPM vaniliju obožavam, tako fino miriše! Nabavit ću ih još :D Nisam još primijetila Dove sprejeve za kosu, a inače volim te leave in regeneratore. Zgleda baš fino :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D Imala sam nekoliko regeneratora ovakve vrste,dok sam imala dugu kosu. Dove mi je do sada najbolji,probaj mislim da bi ti bio ok.

      Izbriši
  5. Probala sam LPM tuširalice, ali nisam tu od vanilije, definitivno obraćam pažnju jer me miris vanilije osvaja :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svi bježe od vanilije,ali ovaj miris je predivan. Uzmi obavezno,sigurno će ti se dopasti.

      Izbriši
  6. Imam šampon od LPM za bojanu kosu i predivno miriši :) i ne treba se puno staviti na ruku da bi se oprala cijela kosa, a vjeruj mi ja imam sada dosta dugu i gustu kosu :D
    A od Avea imam gel za tuširanje od manga i super je :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još probala šampon,čekam da potrošim sadašnji pa možda uzmem onda LPM. Aveo tuširalice su odlične i jako jeftine......preporučam ih svima :D

      Izbriši
    2. Potpisujem preporuku :D Imala sam i ja već par šampona, al morala sam i ovaj uzet na sniženju, mama i ja ga koristimo :)

      Izbriši
  7. Čestitam na novom poslu :) Ovu praškastu kupku nisam probala, mada volim tokom hladnijih dana opuštati se u kadi punoj pjene. Valjda sam jedina koja još ništa nije probala od LPM :D Nikako da dođu na red, uvijek kupim nešto drugo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :D.....praškasta kupka mi je super,samo da te upozorim da se ne pjeni baš jako,mene je miris privukao. Opuštajući je i baš nekako smiruje. Imaš vremena za LPM,ja sam svoj sasvim slučajno uzela :D

      Izbriši
  8. lijepe stvari :)
    posebno mi se dopada LPM gel za tuširanje, te Aveo kupka :D

    OdgovoriIzbriši
  9. Aveo kupka je super,bogata pjena i voćni miris trešnjice :D

    OdgovoriIzbriši
  10. Ovaj Dove balzam zvuči kao nešto što bi se meni moglo svidjet. I ja preskačem regenerator pa se onda čudim što mi je kosa suha :/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Iskreno,od kada sam kratkokosa svela sam njegu kose na minimum. Zdrava je i sve jer se šišam svakih 20 dana,ali pomalo je suha. Dove mi je super,mekana i mirišljava kosa bez puno truda.

      Izbriši
  11. taj dove za kosu je meni bio blaga katastrofa!!! Kosa kao slama, ali nije mi to prvi put da ze opeknem na dove stvarčice

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je ok,kosa je meksa i podatnija. E sad kosa mi je kratka pa ne znam kako reagira kod duge kose i rascesljavanja.

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014