subota, 7. lipnja 2014.

Na put pa usput!!!!

subota, 7. lipnja 2014.
Drage moje curke,nisam duže pisala,vjerujte skupilo se podosta toga. Nisam puno kupovala ali naletjela sam  tu i tamo na sniženja pa svašta nešto. Jednostavno ne mogu odoljeti sniženjima,mislim da smo sve slične kod takvih stvari.
Kao što rekoh u prošlom postu bila sam na putu. Dečko mi je Slavonac pa put pod noge u Slavonski Brod. Odmah na početku da vam kažem da mu je Bosanski Brod 15 minuta udaljen od kuće. Znači osobna u ruke,preko mosta i začas ste u Bosanskom Brodu koji je raj za neplaniranu kupovinu.
Normalno da ja na pameti imam samo kozmetiku,koja mi je broj jedan ako imam nešto veći đeparac.
Ova kozmetička kupovina je bila planirana,samo ne u ovom broju. Prvi put sam se susrela sa Golden Rose kozmetikom na fakultetu. Kolegica je živjela u Banja Luci pa mi je uvijek donijela nešto od tog brenda. I tako je krenula moja ljubav sa zlatnom ružicom,koja traje 10 godina. Ako znam da idem u Slavoniju pripremim se za kupovinu iz razloga što je Golden Rose kozmetika jeftinija u Bosni. Sreća što je Bosanski Brod blizu pa si kupim što želim. Samo da kažem da sam se vraćala 3 puta,jednostavno nisam mogla odoljeti tako niskim cijenama. U Rijeci ruž platim oko 30 kn dok ga u Bosni platim 12 kn,pa mi recite da se ne isplati.

Evo sličica,uživajte.



Ne znam sad točno,ali u grubo ove sve stvarčice su me koštale oko 100 kn,prezadovoljna sam.



Ako ste ikada koristili Golden Rose lakove znate da su izuzetno kvalitetni i traju mi na noktima i do 7 dana,uz pranje posuda,vrtlarenje i sl. Maxi brush omogućuje lagani nanos bez packanja. Kod svih nijansi dovoljan je jedan premaz,osim zelene boje tu stavim dva premaza.






Možete pročitati bezbroj recenzija o ovim ruževima,tako da se neću ponavljati. Odlični su,dugotrajni,ne isušuju usne,odlične boje,ma kad prežive klopicu i piće ništa više nije potrebno reći.




Tuš nisam planirala kupiti ali drago mi je da jesam. Isprobala sam prvi put. Odgovara mi što je kist malo duži, tako mi je lakše povući liniju. Pigmentacija mu je odlična,jedan potez je dovoljan za savršenu izrazito crnu liniju.




Slučajno sam naletjela na Flormar popuste i uzela sam si dva šljokičava eyelinera,svaki je koštao 10 kn. Super si mi za ove ljetne dane.

Zadovoljna sam ovom kupovinom jer sam prošla super što se buđeta tiče,a nakupovala sam puno toga što mi je super.
Što ste vi posljednje kupili,i jeste li pronašli neko super sniženje?
Pozzzzić!!!!



24 komentara:

  1. Obožavam Golden Rose i Flormar :) često svratim kod tete na pijacu, ali već neko vrijeme pokušavam da se natjeram da odem u Kiseljak, jer je tamo Flormar najjeftiniji, ali nikako da uhvatim vremena. A udaljena sam manje od pola sata autom :D ali haj' de ti natjeraj :D Volim GR ruževe i imam ih desetak sigurno :)) Tuš nisam probala, ali čitam dosta pohvala, pa bi se to uskoro moglo i promijeniti.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Obavezno odem u kupovinu kad sam u Slavoniji jer mi je granica jako blizu a razlika je u cijenama. Drago mi je da je još netko zaljubljenik u Golden Rose,jako kvalitetna kozmetika za male novce :D....mislim da će tuš dobiti svoju recenziju jer svakako zaslužuje to :D

      Izbriši
  2. Super kupovina :) GR ruževi su predivni,a same nijanse su mljac! Ja sam ljeti znala šljokičaste tuševe staviti i na trepavice :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Eto vidiš toga se nisam dosjetila :D....isprobati ću ;)

      Izbriši
  3. nemoj mi se sad smijati :D zivim također 15 min od Bos. Broda i lakove kupujem po trgovinicama i standovima alii gdje si uzela ruzeve /tus ?? u trgovinicama vidim samo 2,3 ruza i sve neke pokidane kutijice pa mi se to bas ne uzima , mozes objasniti gdje si tocno uzela ?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pokušat ću što bolje,pošto sam iz Rijeke,a u Brodu sam bila samo par puta. Znači prođeš most i granice,i kreneš na tržnicu,prvo prođeš onu ljekarnu i stigneš na tržnicu sa odjećom. I ideš samo ravno,kad prođeš onaj štand sa zavjesama i čipkicom imaš štand sa kozmetikom i špangicama i tim sitnim glupostima. E pa to je taj štand,stariji sjedi gospodin prodaje. Ja sam dobila sve u kutijicama i sve je ok,a i stiže mu stalno nova kozmetika,jer je stigla baš kad sam ja kupovala svoje stvari. Nadam se da sam dobro objasnila. :D

      Izbriši
    2. e jesi puno ti hvala. Znam tocno gdje si uzela Oni imaju dva standa jedan je skroz na pocetku kad ulazis na pijacu i tu mu radi valjda zena a na ovom drugom on . Ne znam kako nikako nisam skuzila te ruzeve . I tako kazes 12 kn ? :D Letim prvom prilikom . Si vidila mozda da li imaju onu novu liniju ruzeva ?

      Izbriši
    3. Taj prvi štand nema baš najbolji izbor ruževa ali drugi štand ili muž :D ima bolji izbor. Nisam primjetila novu kolekciju,probaj pitat jer naručuje robu pa tko zna. Ima i rumenila i bronzer kuglice predivnih nijansi,nažalost nisam kupila. Uzela sam maskaru,sad vidim da je uopće nisam poslikala. Plava iz kolekcije Classic plave amabalaže sa gumenom četkicom.....odlična je. Drago mi je što sam ti pomogla :D

      Izbriši
  4. Koji brj je ovaj narančasti, baš takvu neku nijansu tražim :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Ruževi izgledaju predivno...i lakovi :) I baš si sretnica da ti traju sedam dana, meni nijedan lak ne traje toliko...doduše ove nisam još isprobala! A za takvu razliku u cijeni se stvarno isplati potrudit i potegnut malo :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako sam zadovoljna koliko mi potraju jer uvijek nešto prčkam u vrtu :D i ne oguli se lak. Isplati se,tako da uvijek isplaniram kupnju kad odem u SB :D

      Izbriši
  6. obožavaam Golden Rose :D
    svi lakovi su prekrasni, ali najviše mi se sviđa donji u sredini na slici :D
    nadam se da ćeš ga nam pokazati kako izgleda na noktima :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nalakirat ću sve,poslikati fotkice pa će se svi vidjeti. Nisam imala vremena napraviti to,ali hoću.

      Izbriši
  7. Dosta si toga kupila za 100 kn *.* Fino, fino, stvarno se više isplatiti kupiti preko granice. Imam samo jedan ruž od Golden Rose-a, ali sigurno ću ih kupiti još :) Imaju toliko toga u ponudi, ne znam di da gledam kad sam u njihovom dućanu xD

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Kad mi se nešto baš svidi,kupim i ovdje. Tko će čekati da odem u SB :D Ali kad sam tamo onda kupim malo više toga jer se cijene kreću od 2 do 3 KM, što je 8 do12 kn,a sve dobijem zapakirano i ništa nije oštećeno.

      Izbriši
  8. Odlični ulovi! Predivni lakovi i ruzevi :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prezadovoljna sam kupovinom,kad bi barem svaka kupovina bila ovako jeftina :D, divne su nijanse.

      Izbriši
  9. Super si prošla, sve to za 100 kn. :D :D Za ruževe i lakove se slažem, a ostalo ipak nisam probala. Sviđaju mi se nijanse koje si uzela! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Preko ljeta volim žarke boje tako da si dam oduška :D.....tuš je dobar i maskara mi je odlična,zaboravila sam je poslikati nažalost.

      Izbriši
  10. Znaci to sve si kupila na trznici? Znam da ima Golden Rose-a tamo na samom ulazu u trznicu, u ducancicu, ali nisam dugo bila, ne znam kakvo je stanje, nisam znala da na trznici ima. Odlicno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Posto sam iz Rijeke zbilja ne znam vise prodaje li se i u kakvom stanju je kozmetika. Kada sam kupovala svoje stvarčice kupila sam na štandu baš na tržnici. Sve je bilo ok uredno,zapakirano i pregledno. Dva puta sam obavljala kupovinu i prezadovoljna sam bila. Nemam zamjerki :D

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014