subota, 3. svibnja 2014.

Hipp krema za velike bebe :D !!!!!!

subota, 3. svibnja 2014.
Svakodnevno čitam beauty blogove i tek sam prije 2 tjedna uočila recenzije ove kreme,iskreno pojma nemam kako mi je to promaklo. Sve su bile pozitivne i kolegice blogerice su imale samo divne riječi za Hipp kremicu pa sam i ja pohitala u Muller i uzela ove kremice i dobro da jesam. Samo ću vam reći da ja pojma nemam kako sam prije živjela bez ovog malog čuda.




Moja kože je čudna pa mi je teško pogoditi čime je njegovati. Trenutno koristim Cera di Cupra kremu i ok mi je ali nešto mi opet fali. Nikad nisam imala problema sa prištićima, i u najgorim pubertetskim danima koža mi je bila čista.Moj problem su ekstremne razlike na koži lica. Dok mi je t-zona masnija,obrazi i nos su mi toliko suhi da nastaju sitne ljuskice. Kod šminkanja to mi je najveći problem. Zbog toga sam pojurila po ove kremice. Krenimo ih nahvaliti kako zaslužuju :D






Za ovu kremicu morate izdvojiti 15 kn,imate i manje pakiranje za 8 kn mislim. Ja sam se odlučila za ovu veću. Tekstura je slična kao kod klasične plave Nivea kreme. Tu prestaje svaka sličnost. Iako je gusta vrlo lako se razmazuje i ostavlja masniji trag koji na mojoj koži nije težak i upije za 20 minuta. Ja je koristim svaki dan,ujutro nakon umivanja namažem cijelo lice i suhe dijelove još malo više natrackam kremom. Za sad mi odgovara takav tretman jer mi je očito koža željna vlage :D. Miris je blag i ugodan,i dobijem komentare da mirišim po bebama. Sadrži bademovo ulje koje ja volim u kremama. Koža mi se manje peruta i na dodir je mekša. 

Hipp u tubici je još jedna izuzetno dobra krema.



Krema nije toliko gusta, izuzetno je lagana na dodir i predivno miriši. Sadrži bademovo ulje koje hrani vašu kožu. Prilikom nanošenja na kožu podsjeća me na losione za lice. Kad je nanesem imam osjećaj kao da sam se namazala nekom gustom vodom,malo glup opis ali tako je. Brzo upije i ostavlja kožu mekanom i nekako lijepom. Od kada sam je kupila obavezna mi je kao priprema prije šminkanja. 
Obje kreme su mi odlične i nadam se da će mi odgovarati na duže vrijeme.
Moja Bijelka se slaže sa mnom i nadzire moje tipkanje. Umorna je pa joj nemojte zamjeriti :D



Jeste li isprobali već ovu kremu? Koja je vaša nezamjenjiva krema za svaki dan?
Hvala na čitanju :D !!!!!


Broj komentara: 20:

  1. Koristila sam ih, dobre su mi bile ali trenutno koristim arganovo ulje, a hipp kremicu cu vjerovatno uzeti za ljetnu jutarnju njegu pa vidjeti kako ce se pokazati sa kremom za suncanje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sad sam zadovoljna,vidjet ću kako će reagirati na dulje vrijeme. :D

      Izbriši
  2. Isprobala sam one dvije iz dm-a, pakiranje je drugačije pa nisam sigurna da li je ova tvoja ista, ali bila sam baš zadovoljna s onom intenzivnom, sigurno ću je još koji put kupiti!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovu sam uzela u Mulleru. Jako su mi fine i odgovaraju mi jer mi taman nahrane suhe dijelove lica a dodatno mi ne zamaste masnije dijelove. Samo neka tako ostane bilo bi mi super,da ne moram opet tražiti drugu kremu.

      Izbriši
  3. I moja koža je čudna :) Isti problem imam kao i ti, ovu zimu sam to koliko toliko regulirala kremama, maskama i serumima. Među njima bila je i jedna Hipp kremica kojoj sad ne znam ime, a nije uz mene da pogledam. Uglavnom, ako je dobro za bebače, dobro je i za nas:D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Uzela sam davno Afroditinu kremu za bebače sa nevenom ali nisam bila toliko zadovoljna kao sa ovom kremom. Samo neka potraje ova ljubav između kreme i lica jer sa mojom kožom nikad se nezna :D

      Izbriši
  4. Probala sam Hipp Zartcreme i meni je bila ok. Trenutno koristim Hippovu Intensiv i više mi odgovara.Koristim je u kombinaciji s bademovom kremom koju mi prave u ljekarni i to su trenutno moje dvije nezamjenjive kreme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ovo mi je prva Hipp krema i zadovoljna sam :D

      Izbriši
    2. Drago mi je, meni su skoro sve njihovekremice jako dobre, a cijenom itekako prihvatljive :) Vidim da i ti voliš bademo ulje u kremama. Ja ga isto volim, plus se još mackam njime, čini mi se da mi najbolje nahrani kožu i sanira suha područja.

      Izbriši
    3. Imam prirodan sapun sa uljem badema i super je. Reci mi malo vise o toj kremici sa bademom iz ljekarne bas sam znatizeljna

      Izbriši
    4. Iskreno, na njoj nista ne pise.Samo da je krema od badema, nema čak ni rok trajanja :/ U ljekarni sam samo rekla da bih kremu od badema i napravili mi.S njom skidam šminku s očiju i mažem lice navečer.Treba joj kojih desetak minuta da se upije i meni nije izazvala prištice.Ujutro imam blagi masni sloj na čelu,koje mi je inače masno, dok se na obrazima u potpunosti upije.

      Izbriši
    5. Baš ću pitati u ljekarni dali mogu smiksati :D kremu od badema.

      Izbriši
  5. Hahaha, kada sam vidjela naslov posta morala sam ga pročitati! :)
    Nisam još isporbala no nakon ove recenzije definitivno budem.
    Dobrih kremica nikad dosta :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je da sam na vrijeme pročitala recenzije ostalih blogerica. Jer mi je krema fenomenalna :D....svako imaš moje preporuke ;)

      Izbriši
  6. slažem se da su ove kreme odlične :)
    evo upravo sam namazala na lice intezivnu Hipp kremu i uživam hehe

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se odlične su kremice,najbolje što su pristupačne cijenom svima :D Bolje od toga ne može :D

      Izbriši
  7. Haha koji naslov, odmah sam znala o čemu se radi! :D Meni dalje odgovaraju obje, samo što mi je ona na pumpicu već pri kraju, osjetim kako ju teže istiskujem pa ću morati u kupovinu uskoro! Drago mi je da ti odgovaraju i potpuno se mogu poistovjetiti sa tvom izjavom "Moja koža je čudna."
    A Bijelka je opasna neka maca! :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Dvoumila sam se za tu na pumpicu,pa sam na kraju ove uzela. Drugi put pumpica dolazi na red. Bijelka je lukava lijenčina kojoj je moj krevet oaza :D

      Izbriši
  8. Nisam ih još probala, ali imam kožu kao i ti, a još nisam nasal nikakvo riješenje, tako da prvom prilikom kupujem ove kreme :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Probaj....nije skupa tako da ako ti ne odgovara uvijek je možeš iskoristiti za ruke ili tijelo. :D

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014