četvrtak, 1. svibnja 2014.

ESSENCE ALL ABOUT MATT

četvrtak, 1. svibnja 2014.
Danas ću vam opisati jednu bazu koja je relativno nova u drogerijama. Prije nego sam je kupila pročitala sam pohvale o samom proizvodu pa sam odlučila da joj pružim šansu.



Dolazi u klasičnom tubastom pakiranju,sa nešto manjom količinom od 20 ml što i nije puno kad uzmete u obzir da se radi o bazi koju koristite često. Za ovu bazu morate izdvojiti 30 kn.



Neću puno komplicirati jer stvar je jednostavna,baza savršeno obavlja svoj posao ja joj nisam pronašla zamjerku osim količine možda.
Tekstura je srednje gustoće i lako razmaziva. Na samom pakiranju se preporuča nanošenje samo na određene dijelove lica,one koji su kod vas masniji i koji zasjaje. Ja sam je testirala na cijelom licu i na određenim dijelovima. Odgovaraju mi oba načina.



Nakon nanošenja koža je baršunasta.Vidljivo su "smanjene" pore u smislu da se manje primijete. Koža jako lijepo izgleda nakon ove baze i puder mi lijepo reagira na ovu bazu. Recenzija je kratka jer nemam što puno pisati osim da obavlja svoj posao izvrsno. U drogerijama imate testerić tako da bazu možete odmah isprobati i uvjeriti se sami u instantno djelovanje.

Čelo mi je najmasniji dio lica i pore su najvidljivije tako da sam vam tu pokazala djelovanje baze.
Evo slikica:

 Bez baze


 Sa bazom

Razlike u fotkama su jasno vidljive. Zadovoljna sam ovim proizvodom i preporučam ga jer je za + 5.

Jeste li isprobali već Essence matt bazu? Znate li za sličan proizvod s kojim ste zadovoljni. 
Pozzzzzić :D


Broj komentara: 17:

  1. Wow super zvuči i razlika na fotkama se jako vidi! :O
    Mene zanima još kako se s vremenom ponaša, odnosno koliko duže se ne zasjajiš nego kad ne nosiš bazu?

    OdgovoriIzbriši
  2. Zaboravila sam na to :D......uglavnom nosim make up oko 8 sati ne duže. Kad stavim bazu i puder nakon toga traje mi oko 6 sati....nakon toga eventualno mogu popraviti transparentnim puderom,ali nema potreba jer se dobro drži čak i duže od 6 sati. Jedino kad započnu visoke temperature s ljetom nisam sigurna koliko će izdržati.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja baš tražim neku bazu koja bi mi pomogla oko ljetnog topljenja, inače mi je make up minimum ili ga uopće ne nosim po vrućinama ali ovo ljeto ću imati par važnih prigoda u kojima bih voljela da mi se ne istopi sve sa lica.
      Možda probam ovu, super mi zvuči! :)

      Izbriši
    2. Cijena je 30 kn pa nije tako strašno za isprobati....pročitala sam još par recenzija i svi su vise manje zadovoljni. Probaj mislim da će ti odgovarati :D....ja imam krizmu za 20 dana....kuma sam pa to će mi biti pravi test za ovu bazu

      Izbriši
  3. Bome ću si nabaviti ovu bazu jer odlično zvuči i vidim veliku razliku na fotkama. A i meni je čelo najmasniji dio lica pa mislim da bi baš ovom proizvodu mogla dati šansu, pogotovo kad već cijena nije ništa strašno :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je sto su fotke ispale bistre jer se razlika jasno primjeti. Preporucam ti kupnju svakako. Hvala na komentru :D

      Izbriši
  4. Jesi možda primjetila da ti isuši dio na koji ju nanosiš? Ja imam problem da mi kremice matiraju, ali i isuše. Onda se sjajim, a koža se runi :s Ovako na prvu zvuči super :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Za sad je sve super i nemam ljuskanja i isusivanja nadam se da ce ostat tako.

      Izbriši
  5. Samo mi je ovo trebalo za kupovinu. Ova baza je moja u idućoj kupovini!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Drago mi je ako ti je ova recenzija pomogla pri kupnji ove baze.....nadam se da će ti odgovarati.....mene je oduševila :D

      Izbriši
  6. trebala mi je ova recenzija, jer imam u planu kupiti tu bazu :)
    mislim da nije loše što dolazi u manjoj količini, jer ćemo ih barem potrošiti prije isteka roka trajanja, i moći kupit opet "svježe" :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam se toga sjetila,hahahah onda je količina sasvim dovoljna. :D

      Izbriši
  7. čim se rješim zaliha koje btw baš i ne pomažu, bacam se na ovu bazu :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Te zalihe me ubijaju :D....imam Catrice bazu i nije mi baš nešto ali nikako da je potrošim :D. Mislim da ću ovu brže potrošiti.

      Izbriši
  8. Potpisujem sve! Baza je odlična :)

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014