subota, 26. travnja 2014.

REVLON COLORSTAY PUDER

subota, 26. travnja 2014.
Sigurno ste već pročitali bezbroj recenzija ovog pudera, tako da ću biti kratka i napisati svoja iskustva bez puni kompliciranja.
Evo sličice



Moja nijansa je 220 Natural beige sa zaštitnim faktorom SPF 15. Platila sam ga 105 kn i dobijete 30 ml proizvoda. Bočica je staklena sa plastičnim čepićem i bez pumpice što mi je velika zamjerka ali eto morate se snaći na drugi način oko doziranja pudera.



Proizvođač kaže sljedeće : wears to up to 24 haurs,flawless look,lightweight feel.
Već ga koristim par mjeseci i moji dojmovi su ovakvi. Prvo ta ambalaža bez pumpice je zeznuta ali nije kraj svijete. Staklena bočica je jako čvrsta tako da nema straha od razbijanja. Puder ima jako blag skoro ne primjetan miris. Tekstura mu je srednje gustoće,više je rijedak nego gust. Iako svi navode da morate biti jako brzi prilikom nanošenja jer se brzo suši,ja to nisam primijetila. Nakon što nanesem hidratantnu kremu stavljem puder i bez problema ga razmažem kistom ili rukom. Doduše kist morate dobro oprati nakon ovog pudera jer se zadržava na dlaci malo jače od ostalih pudera,barem se meni tako čini. Super prekriva nedostatke ali ne ostavlja dojam maske i teške šminke na licu. Ne ističe mi borice niti ostavlja suhe tragove na obrazima (obrazi su mi jako suhi pa je perutanje uobičajeno kod mene). Iako bi ga uvrstila u "teže" pudere,nikada mi nije izazvao prištiće i slične neugodnosti na licu. Bez baze traje solidnih 8 sati bez popravljanja,duže od toga ga nisam nosila pa vam ne mogu reci dali opstaje 24 sata hahaahah :D Veliki plus mu je što ne ostavlja tragove na odjeći neznam kako ali istina je. Prilikom skidanja pudera sa lica trebate se malo više potruditi. Ja koristim piling ili sapun za lice. Jako sam zadovoljna jer sam tražila malo "teži" puder i ovaj mi odgovara. Neka vas ne zavara riječ "težak" jer uopće nije takav ali ne znam kako bi drugačije opisala to njegovo svojstvo da prekriva sve i izdrži dugo na licu a ne uguši mi kožu. Na kraju sam zaboravila matiranje jer je namijenjen mješovitoj koži. Solidno matira i bez transparentnog pudera u prahu koji inače koristim. Preporučam ga svima.




Jeste li imali priliku koristiti ovaj puder? Koji je vaš izbor pudera sa većom moći prekrivanja?
Hvala na čitanju,poziććććć :D !!!!

Broj komentara: 8:

  1. Ja za teže situacije na licu, kada trebam veće prekrivanje ili matiranje koristim Bourjois Flower perfection koji stvarno fino matira i lijepo prekriva a nije težak. Jedino ga za izbjegavam stavljati na nos jer on pošto je jako sklon perutanju podnosi samo hidratantnije formule, tu koristim onda njihovu CC kremu. To dvoje mi se super nadopunjuje - jako često izmješam CC kremu i FP ako želim nešto između - između prekrivanje, ili nešto polumatirajuće a polu hidratantno!
    Da, ako te živcira stanje sa pumpicom čitala sam da su pumpica od Avonovog zelenog seruma za kosu (a vjerojatno i od onoga sa arganom jer mi se čini da su iste bočice) paše na tu bočicu od pudera, pa ako imaš negdje probaj. ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na savjetu,za sad je još relativno puna pa lako doziram a kasnije vidjet ćemo :D.....kad mi se nos peruta što je često...iskreno ništa ne pomaže osim da ga namažem sa dosta hidratantne kreme ili melemom....a na takve dane izbjegavam pudere i koristim bb kreme. Sad kad je vrijeme alergija i kihanja moj nos je ljuskav i perutav jadan cijelo ljeto :D...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ma moj ima svoje dane kad se ljušti ali držim ga nekako pod kontrolom sa hipp kremicom u limenci, a za hitne slučajeve uvijek držim čistom jednu volo spužvicu, pa kada se zainati a ja trebam taj dan biti našminkana samo prođem tom spužvicom ali suhom, ako je namočim nema efekta. Malo izmasiram i skine sve ljuskice a nije grubo prema koži. To sam skontala nedavno jer mi ni pilinzi nisu baš pomagali a ovo mi je super + gotovo je za minutu.

      Izbriši
    2. Hipp kremicu bi sutra uzela u mulleru,molim te reci mi gdje kupis volo spužicu nisam imala pojma za to :D

      Izbriši
  3. Imam ga i volim! Prekriva sve u 16 :D Samo ga izbjegavam stavljati kistom jer, ako što si rekla, teže ga je isprati s kistova..još uvijek ne mogu dobro oprati dva kista za podlogu, a sve je kriv ovaj odličan puder.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislila sam da ja nesto krivo radim kad mi toliko zalijepi kist. Hvala ti na komentaru,od sad ga nanosim samo rukom,srce me zaboli kad mi zaljepi mog Sigmića.

      Izbriši
  4. Baš sam nekidan razrezala tubicu Dermablenda i u potrazi sam za novim koji mu je sličan i ima dobro prekrivanje, ali da je lakši, jer ovaj mi je baš težak i guši, pogotovo čim dođe toplije vrijeme. Super zvuči, jedino mi se ne sviđa to što nema pumpicu, ne kužim o čemu su razmišljali dok su ga radili haha.. I Dermablend je tu negdje s cijenom, a trajao mi je skoro godinu i pol, tako da mi za ovakve stvari nije žao dati i više novca, kad znam koliko je isplativo.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. To sa pumpicom svima smeta i je zeznuto je. Ovo je puder koji se definitivno isplati kupiti i jednostavno je nezamjenjiv.

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014