subota, 5. travnja 2014.

MALI NOVITETI

subota, 5. travnja 2014.
Naslov vam govori sve. Nisam nakupovala jako puno stvari ali nešto malo se skupilo :D
Ove stvari sam kupila u proteklih 15 dana.

NOVITETI


Kupila sam i Olay 7 in 1 kremu i još nekoliko sitnica,ali želim ih još malo duže isprobavati tako da vjerujem da će dobiti svojih 5 minuta u sljedećem postu.

Uvijek mi je potrebna krema za ruke. Volim isprobavati razne kremice i uvijek uzmem nešto drugačije od prethodne kupovine. Trenutno koristim Holyplant kremu za ruke i nokte sa bademovim uljem. Obožavam kozmetiku koja sadrži ulja badema. Na prvi dodir sa kožom krema je masna ali jako brzo upije u kožu. Ruke su mekane i mirišljave nakon nanošenja. Iako piše da je dobra i za nokte nisam primijetila poboljšanje ali iskreno premalo vremena je i koristim tako da to nemojte uzeti kao minus. Jako mi se sviđa mislim da ću je ponovno kupiti. Tubica sadrži 75 ml.




Ovo mi je prva micelarna otopina koju koristim oko 15 dana. Eveline micelarna otopina 3 in1 za suhu i osjetljivu kožu. Eveline kaže : - nježno čisti lice
                                             - odstranjuje šminku (i vodootpornu)
                                             - hidratizira 24 sata te savršeno zamjenjuje
                                                mlijeka i tonike
                                             - jednostavna formula bez ulja

Iskreno nisam zadovoljna. Iako je koristim samo 15 dana nije mi nekako draga. Ima blagi miris koji se ni ne osjeti osim ako ne zabodete nos u bočicu.Istina je da očisti lice od pudera i maskare i ostaloga. Vodootpornu kozmetiku ne koristim pa vam nemogu reći kako stoji sa time. Premda sam čitala da se dosta blogerica žali na to. Najviše mi smeta što mi ostavlja ljepljiv trag na licu koji nestaje nakon 20 minuta ali je jako neugodan barem za mene. Moram jednostavno lice umiti jer ne mogu čekati toliko. Imam osjetljive i suhe obraze i peckaju me nakon ove micelarne. Trenutno je ostavljena kod dečka te je koristim samo za skidanje šminke. Definitivno kupujem novu. Bočica sadrži 200 ml.



U prethodnom postu sam spomenula da ne volim sjajila i ne koristim ih. Slučajno sam škicnula u Kozmu ovo sjajilo i boja mi je krasna pa sam ga kupila. Nijansa je 9 cocktail nježno koraljna nijansa. Guste je teksture i miriše na jagode njammm. Na usnama ostavlja tipičan ljepljikav sjajilo osjećaj ali ništa strašno. Potruditi ću se da ga zbilja koristim. Mislim da košta oko 29 kn.




Slaba sam na chabby chic stil. Ogledalce sam odmah uzela jer mi je slatko i praktično i normalno chabby :D. Kupila sam ga u Happy home trgovini za 9 kn. S obje strane su ogledalca i zatvara se malom kopčom.



Zaboravila sam na još jednu sitnicu....iako mi ne treba nisam mogla odoljeti i zgrabila sam ga....dobro da jesam jer se rasprodao u roku sat vremena. Još jedan dokaz da poludim za chabby chic stvarčicama. Kofer sam kupila za 100 kn u maloj suvenirnici koja ima svašta u ponudi. Nisam još odlučila za što ću ga koristiti. Ako imate prijedlog bila bi vam zahvalna.



Nadam se da vam je bilo zanimljivo. Jeste li kupili što u posljednje vrijeme? Na koje stvari ste slabi i uvijek pronađete novce za te sitnice?













Broj komentara: 6:

  1. joj meni ova miceralna isto nikak nije pasala...znači skidanje šminke s njom nula bodova, i da satima trljam i dalje ne bih sve uklonila s njom. loše,loše... :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Uklonila je ona meni šminku...ali jako mi smeta što je ljepljiva....neznam očekivala sam neku blagu "otopinu" koja će skinuti sve a neću je ni osjetiti i dobijem ovo čudeso...mozda nekima odgovara meni ne :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Kofer je presladak! Ja ga za početak ne bih ni za šta koristila, samo bi mi stajao na vidljivom mjestu da mu se mogu diviti! :D
    Imala sam i ja jednu drugu Eveline micelarnu davno, ono kad su tek došle u naše DM-ove i bile su prve micelarne u drogerijama, skidala mi je make up ali je ostavljala taj ljepljivi sloj tako da nikada više nisam posegnula ni za jednom njihovom micelarnom.
    Inače baš mi je simpatična priča kako si postala blogerica! :)
    Pratim te odsad! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prvo ti zahvaljujem na komentaru. Kofer stoji na stoliću kraj kreveta i za sad ga samo promatram :D.....

      Izbriši
  4. Obožavam također sve s bademom! :D I kofer je predobar, volim takve stvari s motivom pisma/razglednice/marke. Nisam probala Evelinovu micelarnu, ali mi niti ne treba jer mi je Lorealova super - blaga, nema skoro uopće mirisa i ništa me ne peče. Ako te zanima isprobaj ;) Btw, gdje je ta Happy home trgovina?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Bas cu probat lorealovu micelarnu,happy home je u robnoj kuci ri na 3 katu mislim.

      Izbriši

Pepe Le Pew girl © 2014