subota, 26. travnja 2014.

GRUPNA RECENZIJA

subota, 26. travnja 2014.
Ovaj post će biti o proizvodima koje trošim neko vrijeme i dojmovima koje su ostavili bili oni loši ili dobri.
Ovo su zvijezde ovog posta :D




PALMERS GEL za umivanje lica
Kupila sam ga u DM trgovini za 50 kn jer je bio na akciji. Dobijete 150 ml proizvoda u plastičnoj bočici sa pumpicom. Sadrži kakao maslac i vitamin E. Tekstura mu je gusta i mene podsjeća na smolu. Iako piše smell free ja osjetim blagi miris prilikom utrljavanja gela na lice.








Gel se nanosi na vlažnu kožu i utrljavanjem  se skidaju nečistoće. Šminku skida bez problema i ne nadražuje mi oči niti me pecka lice.Nakon korištenja ovog gela lice je sjajno i nekako zategnuto ali na pozitivan način. Primijetila sam da mi se nos manje ljuska nakon korištenja ovog gela. Za sad sam zadovoljna jer mi ne isušuje lice.



AFRODITA 100% SPA BODY BUTTER
Maslac za tijelo sa uljem jojobe i shea maslacem. U plastičnoj ambalaži dobijete 200ml za 40 kn. Miriše na vaniliju i meni osobno jako odgovara takav miris. Guste je teksture što je normalno za maslac,lako se razmazuje i brzo upija te ne ostavlja masne tragove. Koža je mekana i super mirišljiva nakon nanošenja ovog maslaca. Prezadovoljna sam i preporučam ga svima.





BALEA ULTRA POWER WET GEL
Nakon godina duge kose nastupila je era kratke frizure :D. Kako već godinu dana imam jako kratku frizuru potreban mi je gel kako bi s vremena na vrijeme napravila frizuru. Svakodnevno koristim Lorealovu pastu za formiranje frizure i zadovoljna sam. Ovaj gel sam kupila kako bi imala pomoć u formiranju zahtjevnijih frizura. Tubica sadrži 150 ml za koje morate izdvojiti oko 20 kn. Na ljestvici jačine ovaj gel ima 5 i namijenjen je ultra jakom učvršćivanju kose. Ima blagi miris i srednje gustu teksturu. Nisam zadovoljna ovim gelom jer mi zalijepi kosu i praktički je nemoguće složiti frizuru. Kad se osuši ostavlja bijele tragove kao da imam perut. Također mi nenormalno zamasti kosu. Nažalost nisam zadovoljna ovim gelom.




Jeste li isprobali neke od ovih proizvoda? Što vas je oduševilo ili razočaralo u vašoj nedavnoj kupovini?





Broj komentara: 8:

  1. Imam u planu uzeti ovaj Afroditin maslac čim potrošim nešto od trenutnih (ne volim kad mi se nagomila sto bočica). Mislila sam da mi se miris neće sviđati i da će mi biti pretežak, ali imala sam ga prilike pomirisati i baš je fin.
    Mene je oduševilo čisto kokosovo ulje koje sam pokazala u zadnjem new in-u, koristim ga za stopala koja oporavi i omekša u jednoj noći i kao pakung za kosu i čini mi se da je zdravija i da mi manje pucaju vrhovi + 100% je prirodno!

    OdgovoriIzbriši
  2. uzela sam u bio trgovini prošle godine djevičansko kokosovo ulje i bila sam zadovoljna,pročitala sam negdje da je kokosovo ulje prirodni zaštitini faktor od sunca tako da sam se mazala na plaži sa njim i nisam izgorila......afroditin maslac zbilja super miriši

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, želim Afrodita maslac za tijelo. Obožavam maslace koji mirišu na vaniliju! :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Obožavam ovaj maslac, jao koji miris...<3 Jako mi se sviđa i njega :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Miris je kao da imam neki kolac ispred nosa,ha ha ha

    OdgovoriIzbriši
  6. slažem se, Afrodita maslac za tijelo je odličan
    super bogata njega, on se lijepo i brzo upije, i stvarno miriši njamii :)

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014