četvrtak, 20. veljače 2014.

Blush girl

četvrtak, 20. veljače 2014.
Danas ću vam pisati o rumenilima koja su mi trenutno najdraža. Kupljena su u posljednja 3 mj i ovih dana njih najviše koristim.


MUA rumenila
Predpostavljam da je svima poznata MUA kozmetika. Ukoliko nije škicnite njihovu stranicu.
Ovako izgledaju:


Odabrala sam nijanse AMBER GLOW i CRIMSON. Obje nijanse su shimeraste sa sitnim zlatnim česticama, koje se izgube prilikom nanošenja što meni odgovara.Rumenila se dosta truse i praškasta su pa treba pripaziti. Pigmentiranost je dobra i lako se pretjera sa bojom. Postojanost je slabija oko 3,4 sata. Nisam super zadovoljna sa ovim rumenilima ali za brzi look su ok. Zaboravila sam spomenuti da su iz FASHIONISTA linije.Cijena varira,ovisno o akcijama.


BOURJOIS rumenilo
Ovog mališana ne treba posebno predstavljati.



Nijansa koju ja imam je 16 ROSE DE FOUDRE. Dolazi u ambalaži sa ogledalom i kistićem koje ne koristim. Miriše božanstveno . Također je shimerast i dobre pigmentacije. Jedini problem kod ovog rumenila je nanošenje jer je tvrde teksture. Ja još nisam pronašla idealan kist za ovo rumenilo. Idealan je za početnice jer se s njim ne moze pretjerati. Za sad imam 2 u kolekciji. Kupila sam ga u Bipi.



SLEEK rumenilo
I na kraju moj favorit.Ovo mi je prvi primjerak Sleek kozmetike i oduševljena sam.



Rumenilo dolazi kao trio sa velikim ogledalom i čvrstom ambalažom. Možete ga nositi u torbici bez straha da će se polomiti. Dolaze u dvije matt i jednoj shimerastoj nijansi.  Malo se truse ali ništa strašno.Boje se međusobno mogu kombinirati. Pigmentacija je odlična i treba paziti jer se lako pretjera sa nanošenjem. Ono što mi se najviše sviđa je postojanost. Bez pretjerivanja i laganja :D traje cijeli dan na licu i to mi je odlično.
Ovaj trio sam kupila na netu u Pink Pandi.



Nadam se da vam je ovaj post bio zanimljiv i koristan. Volite li rumenila? Koja sa vam najdraža?









4 komentara:

  1. Prije nego krenem komentirati rumenila želim ti zaželiti dobrodošlicu u blogosveri :) Od ovih rumenila probala sam jedino Bourjois i volim njihova rumenila. Za Sleek rumenilima već dugo slinim, ali bit će prilike da se i počastim :D Trenutno je moj favorit među rumenilima Wet n Wid u nijansi Mellow Wine :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala na dobrodoslici. Svakako probaj sleek odlicna su. Ja namjeravam kupiti nesto od wet n wild,imam samo njihovu crnu olovku i super mi je.

    OdgovoriIzbriši
  3. Sleek <3 Imam njihova dva rumenila, Rose Gold i Flamingo i obožavam ih. Drago mi je da se i tebi toliko sviđaju :D Na wishlisti mi je ovaj trio, ali u drugim nijansama.

    I samo jedan dobronamjeran prijedlog: Plz isključi provjeravanje kodom da komentiranje bude jednostavnije, thx :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni je sleek paleta sjenila na wishlisti :D......hvala na upozorenju nisam iskreno ni znala da me kod zeza....sad cu to srediti :D

    OdgovoriIzbriši

Pepe Le Pew girl © 2014