srijeda, 6. srpnja 2016.

Afrodita ekipa za plažu

srijeda, 6. srpnja 2016.

Godišnji su počeli i na svakom koraku zapazim kako pocrniti što brže kako da dobijem boju, i tu uskaču sve popularniji pomagači.
Jesu li zaista pomagači i što ja mislim o trenutnoj ekipici, koju sam vodila na more, možete pročitati upravo u ovome postu.



Godišnji sam iskoristila kupajući se kod kuce jer živim na moru. Tih sedam dana željela sam maksimalno iskoristiti za kupanje i normalno dobivanje kakve takve boje.
Pošto suprug ne trpi jako sunce, moje kupanje i sunčanje traje od 7 do 11 sati ,možda pola sata više. Izbjegavam jako sunce i ovaj post se bazire na tom periodu kada je sunce još slabo.

Željela sam dobiti nešto boje i volim ljeti biti nešto tamnija. Moja boja kože nikada nije extra bijela,i brzo dobijem boju.

Dobila sam priliku isprobati ove divote i zaista sam temeljito isprobala sve kako bi vam mogla reći moje iskustvo pa krenimo.



Prvi puta se susrećem sa Afroditinim pekmezom.
Dolazi u plastičnoj ambalaži od 200 ml što je zaista puno i možete ga podijeliti sa prijateljicom jer nema šanse da sve potrošite na sebe. Miris je intenzivan na prvu i miriše na karamelu u dodiru sa kožom miris slabi pa je to ok ako ne volite takve mirise.
Pekmez je ustvari sličan kao nekoj masnijoj pasti i brzo se topi i razmazuje uz pomoć topline vaše kože.
Puno njih me pitalo ostavlja li tragove. Nisam primjetila da mi je uprljao kupaći ili ručnik.....koji je žute boje...valjda bi primjetila mrlje.
Ne sadrži šljokice ako neke zanima.



Pekmez ne pruža UV -zaštitu, i sami se morate zaštiti. Prije sunčanja namazala bi se mlijekom sa zaštitnim faktorom i pričekala da se ošuši,tada sam nanosila pekmez. Nisam ga mazala u većim količinama ali sam ga nanosila nakon svakog izlaženja iz vode.
Kao što sam spomenula koristila sam ga tri dana i dobila sam malo boje....ništa prejako ali dovoljno da se primjeti. Sigurna sam da uz više danja izlaganja suncu i boja bi bila jača.
Sam pekmez nije neugodan na koži,istina je da je malo masniji osjećaj ali meni nije to zasmetalo.



Drugi dio tjedna sam koristila ovo ulje.



Ulje dolazi u bočici od 200 ml i ima pumpicu koja raspršuje ulje u maglicu, što je praktično kod nanošenja.
Miris je identičan kao i kod pekmeza, miris karamele. Sadrži sitne sjajne čestice, ali bez brige nisu jako upečatljive.
Mali problem je ambalaža,ulje kao da izlazi van kroz pumpicu,stoga sam ga uvijek držala u vrećici. Možda je to samo do mene i moje ambalaže.




Ulje mi se čini ugodnije i više sam se kliknula sa ovakvim načinom nanošenja preparata na kožu.
Također morate kožu zaštiti kremom sa zaštitnim faktorom prije nanošenja ovoga ulja. Čini mi se da sam brže boju ulovila koristeći ulje,kao da koža brže tamni.
Dodatni plus je što se brzo upija i onda imate manji osjećaj masnoće ako me kužite.



Ulje ostavlja mrlje jer je tekuće i lako kapne na ručnik, na kupaćem nije ostavio mrlje jer sam pazila kako ga nanosim.
Koža je predivno mekana i sviđa mi se taj osjećaj na plaži jer manje osjetim sol.

Osim nogica i rukica, treba zaštiti i lice.
Tu uskače ova genijalna krema.



Iskreno ne volim kreme sa zaštitnim faktorom jer me guše i masne su mi. Ova je prava suprotnost i naprotiv lagana je i prozračna i rado je nosim ne samo na plažu nego i svakodnevno dok putujem na posao.
Krema ima visoku zaštitu (30-50) i mislim da ste cijelo ljeto sigurni uz ovu mazalicu. Ima ugodan blag miris i na koži se ponaša kao hidratantan krema. Nije mi izazvala nikakve probleme na licu.
Ne sadrži parfeme, parabene ni parafine ali zato sadrži bisabolol i vitamin E.
Tubica sadrži 50 ml što je dosta za jedno ljeto jer je dovoljno malo kreme.


Eto ovu ekipu sam vodila na more. Zadovoljna sam bojom jer sam se kupala rano ujutro i to samo 7 dana.
Ulje mi je favorit jer mi se čini da sam brže boju ulovila nego sa pekmezom. Pekmez ću nastaviti koristiti vikendima i vjerujem da ću dobiti još malo bojice.

Na kraju da sve ne ostane na riječima eto slikica moje boje i nadam se da će vam barem malo pomoći ukoliko niste sigurni i nećkate se.




Preporučam vam svakako barem jedan od ovih proizvoda nećete pogriješiti.

PR uzorci







Pepe Le Pew girl © 2014