srijeda, 29. srpnja 2015.

Manikura na brzak

srijeda, 29. srpnja 2015.

Volim lakirati nokte ali ne radim često ukrase i šarene manikure iz razloga što sam lijena čekati da se sve dobro osuši. Jer ako idete sloj preko sloja treba mirovati i čekati da se sve dobro osuši što je meni nemoguća misija.
Naručila sam si set za štambiljanje  noktiju,doduše zaboravila sam naručiti same pločice tako da nemam neke prevelike koristi od samog štambilja. Kada mi stignu pločice mislim da ću puno više manikura raditi,i baš su mi zgodni ti uzorci.

Današnja manikura je vrlo jednostavna ali efektna i ne zahtijeva puno sušenja.
Koristila sam :
* Essence gel nail 37 serendipity - sivkasta nijansa
* Essence LOVE&sound 01 make a life festival - nijansa breskve
* šljokičasti nail art lak




Serendipity mi je najnoviji lak gel kolekcije,siva nijansa koja malo baca na ljubičasto ali jako malo,uglavnom je siva i predivna. Pisala sam post o ovim lakovima zaista su odlični i dugotrajni.
Make a life festival je matt nijansa hrapavog efekta,predivne ljetne boje. Sada kada sam pocrnila ovaj lak mi je broj jedan jer ističe preplanule ruke. Također je dugotrajan i uz pranje suđa :D

Kako sam spojila ove dvije boje i dva efekta možete vidjeti na slikama.




Vrlo je jednostavno i svatko to može,samo odaberite vama najdraže dvije nijanse. Šljokičavi nail art možete zamijeniti nekom bojom i dobiti još veseliju manikuru.

Počelo mi se sviđati ukrašavati nokte,jedva čekam da mi pločice stignu :D

Kako vam se sviđa današnja manikura?




Pepe Le Pew girl © 2014