subota, 14. lipnja 2014.

NOVITETI :D :D !!!!!!!

subota, 14. lipnja 2014.
Priznajem da posljednjih dana nisam previše prisutna na blogu. Compić mi ne radi,tako da pristup internetu imam samo kod dečka,pa eto snalazim se. Nagomilale su mi se i neke obaveze,a i imala sam posla oko pronalaženja novoga posla. Od ponedjeljka startam na novom radnom mjestu, so wish me luck :D !


Vrućine i ljeto me najviše potjera na kupovanje tuširalica i ne mogu odoljeti raznim voćnim i cvjetnim mirisima.






Druga slika je takva kakva je,iz razloga što sam vrećicu već otvorila bez da sam je fotkala u komadu. 
Aveo kupku sam kupila u Mulleru. Privukao me predivan voćno-cvjetni miris trešnje. 



Le Petit Marseiliais ne treba posebno predstavljati, imate mnoštvo recenzija po blogovima. Kupila sam ga u Slavoniji ne planirano jer sam svoj gel zaboravila. Predivan miris vanilije me oborio sa nogu. Ostavlja bogatu kremastu pjenu tokom tuširanja i koža je mekana i mirišljava. Sigurno ću se nagraditi još kojim primjerkom.




Vrećicu sam kupila iz čiste znatiželje,cijena je oko 7 kn. Riječ je o praškastoj kupki. Izgledom me podsjeća na Cedevitu :D. Napunite kadu i istresete sadržaj u vodu i uživate. Nisam primijetila da mi je koža mekša niti svilenkasta. Ali oduševio me miris kupke. Toliko je prirodan da imam osjećaj da ležim u svom vrtu 
među cvijećem a ne u kadi. Super je za lagano opuštanje kad ulovite 5 minuta za sebe. Lagano oboja vodu u ružičastu boju i ne ostavlja tragove na koži. Sigurno ću isprobati i ostale kupke.



Kako imam kratku kosu,zapostavila sam njegu balzamima i maskama. Dove balzam je namijenjen suhoj slamnatoj kosi,te pomaže u lakšem raščešljavanju.
Sadrži arganovo i bademovo ulje. Prije upotrebe treba dobro protresti bočicu kako bi se spojile dvije komponente.
Potpisujem sve navedeno,kosa mi je mekša,lepršavija i sjajna. Ne znam koliko pomaže u rasčešljavanju jer nemam toliko dugu kosu. Miris je odličan,po meni malo vuče na vaniliju.



Imamo li nešto zajedničko od gore navedenog. Koje su vaše must have tuširalice?


Pepe Le Pew girl © 2014