petak, 1. kolovoza 2014.

Napokon Sleek!!!!

petak, 1. kolovoza 2014.
Ovaj post će biti  škrt na riječima ali bogat fotkama. Mislim da ne moram puno pisati jer bi samo ponavljala ono što su drage kolegice blogerice pisale u svojim postovima.
Do sada sam imala samo jedan Sleek proizvod i to je rumenilo,oduševilo me. Napokon sam naručila dugo željene palete i isplatio se svaki novčić. Moje tople preporuke za kupnju ovog brenda imate. Jedina gnjavaža je naručivanje netom,jer znam da ima vas koji ne kupujete na na taj način. Curke pregrmite to i dajte se u Sleek trk i naručite nešto.
Riječ je o iznimno kvalitetnim i pigmentiranim sjenilima i rumenilima. Ambalaža je crna plastika sa  karakterističnim Sleek logom. Sviđa mi se što je čvrsta i što se paleta ne otvara "lako". Svoju paletu moram snažnije otvarati što je super jer znam da mi se neće tako lako otvoriti i slomiti ili oštetiti sjenila.



Sjenila su odlična,bolja nisam probala. Toliko ih svi hvale da sam se bojala razočaranja, ali ne mogu ništa negativno reći nego BOŽANSTVENA su. Lako se blendaju i dugo će vam potrajati jer su izrazito pigmentirana.

Za rumenila važi ista stvar,najbolja i najdraža koja posjedujem. Pripazite sa nanošenjem jer za čas možete pretjerati. Od kada ih stavim pa dok ne dođem kući junački se drže na licu,pa kako ih ne voljeti. Ovaj put sam odabrala pinki trio i nije mi žao. Oduvijek imam neko pravilo da mi kao smeđokosoj ne stoje takve boje rumenila. Primijetila sam da ga cure nose premda su kao ja brinete pa sam odlučila probati. Cure moje ne znam gdje mi je pamet bila do sada. Odlično mi stoje (po mom mišljenju :D) i djeluju prirodno.

To bi bilo to,ostavljam vas da uživate u predivnim nijansama.








































Imate li u svojoj kolekciji Sleek proizvode? Koji su vam najdraži?

Pepe Le Pew girl © 2014