subota, 26. travnja 2014.

GRUPNA RECENZIJA

subota, 26. travnja 2014.
Ovaj post će biti o proizvodima koje trošim neko vrijeme i dojmovima koje su ostavili bili oni loši ili dobri.
Ovo su zvijezde ovog posta :D




PALMERS GEL za umivanje lica
Kupila sam ga u DM trgovini za 50 kn jer je bio na akciji. Dobijete 150 ml proizvoda u plastičnoj bočici sa pumpicom. Sadrži kakao maslac i vitamin E. Tekstura mu je gusta i mene podsjeća na smolu. Iako piše smell free ja osjetim blagi miris prilikom utrljavanja gela na lice.








Gel se nanosi na vlažnu kožu i utrljavanjem  se skidaju nečistoće. Šminku skida bez problema i ne nadražuje mi oči niti me pecka lice.Nakon korištenja ovog gela lice je sjajno i nekako zategnuto ali na pozitivan način. Primijetila sam da mi se nos manje ljuska nakon korištenja ovog gela. Za sad sam zadovoljna jer mi ne isušuje lice.



AFRODITA 100% SPA BODY BUTTER
Maslac za tijelo sa uljem jojobe i shea maslacem. U plastičnoj ambalaži dobijete 200ml za 40 kn. Miriše na vaniliju i meni osobno jako odgovara takav miris. Guste je teksture što je normalno za maslac,lako se razmazuje i brzo upija te ne ostavlja masne tragove. Koža je mekana i super mirišljiva nakon nanošenja ovog maslaca. Prezadovoljna sam i preporučam ga svima.





BALEA ULTRA POWER WET GEL
Nakon godina duge kose nastupila je era kratke frizure :D. Kako već godinu dana imam jako kratku frizuru potreban mi je gel kako bi s vremena na vrijeme napravila frizuru. Svakodnevno koristim Lorealovu pastu za formiranje frizure i zadovoljna sam. Ovaj gel sam kupila kako bi imala pomoć u formiranju zahtjevnijih frizura. Tubica sadrži 150 ml za koje morate izdvojiti oko 20 kn. Na ljestvici jačine ovaj gel ima 5 i namijenjen je ultra jakom učvršćivanju kose. Ima blagi miris i srednje gustu teksturu. Nisam zadovoljna ovim gelom jer mi zalijepi kosu i praktički je nemoguće složiti frizuru. Kad se osuši ostavlja bijele tragove kao da imam perut. Također mi nenormalno zamasti kosu. Nažalost nisam zadovoljna ovim gelom.




Jeste li isprobali neke od ovih proizvoda? Što vas je oduševilo ili razočaralo u vašoj nedavnoj kupovini?





REVLON COLORSTAY PUDER

Sigurno ste već pročitali bezbroj recenzija ovog pudera, tako da ću biti kratka i napisati svoja iskustva bez puni kompliciranja.
Evo sličice



Moja nijansa je 220 Natural beige sa zaštitnim faktorom SPF 15. Platila sam ga 105 kn i dobijete 30 ml proizvoda. Bočica je staklena sa plastičnim čepićem i bez pumpice što mi je velika zamjerka ali eto morate se snaći na drugi način oko doziranja pudera.



Proizvođač kaže sljedeće : wears to up to 24 haurs,flawless look,lightweight feel.
Već ga koristim par mjeseci i moji dojmovi su ovakvi. Prvo ta ambalaža bez pumpice je zeznuta ali nije kraj svijete. Staklena bočica je jako čvrsta tako da nema straha od razbijanja. Puder ima jako blag skoro ne primjetan miris. Tekstura mu je srednje gustoće,više je rijedak nego gust. Iako svi navode da morate biti jako brzi prilikom nanošenja jer se brzo suši,ja to nisam primijetila. Nakon što nanesem hidratantnu kremu stavljem puder i bez problema ga razmažem kistom ili rukom. Doduše kist morate dobro oprati nakon ovog pudera jer se zadržava na dlaci malo jače od ostalih pudera,barem se meni tako čini. Super prekriva nedostatke ali ne ostavlja dojam maske i teške šminke na licu. Ne ističe mi borice niti ostavlja suhe tragove na obrazima (obrazi su mi jako suhi pa je perutanje uobičajeno kod mene). Iako bi ga uvrstila u "teže" pudere,nikada mi nije izazvao prištiće i slične neugodnosti na licu. Bez baze traje solidnih 8 sati bez popravljanja,duže od toga ga nisam nosila pa vam ne mogu reci dali opstaje 24 sata hahaahah :D Veliki plus mu je što ne ostavlja tragove na odjeći neznam kako ali istina je. Prilikom skidanja pudera sa lica trebate se malo više potruditi. Ja koristim piling ili sapun za lice. Jako sam zadovoljna jer sam tražila malo "teži" puder i ovaj mi odgovara. Neka vas ne zavara riječ "težak" jer uopće nije takav ali ne znam kako bi drugačije opisala to njegovo svojstvo da prekriva sve i izdrži dugo na licu a ne uguši mi kožu. Na kraju sam zaboravila matiranje jer je namijenjen mješovitoj koži. Solidno matira i bez transparentnog pudera u prahu koji inače koristim. Preporučam ga svima.




Jeste li imali priliku koristiti ovaj puder? Koji je vaš izbor pudera sa većom moći prekrivanja?
Hvala na čitanju,poziććććć :D !!!!

Pepe Le Pew girl © 2014