srijeda, 30. travnja 2014.

Ebay haul!!!!

srijeda, 30. travnja 2014.
Veliki sam ljubitelj nakita i magla bi ga kupovati na tone. Zbog toga mi je Ebay nezaobilazna postaja u kupovini. 
Ljeti češće svoj look oplemenim šarenim nakitom tj. bižuterijom. Priznajem da rjeđe nosim "pravi" nakit.
Razlog što kupujem preko Ebaya je sljedeći. Bižuterija u trgovinama, koje su u mom gradu, je za moj pojam preskupa. Mislim da je pretjerano dati oko 70 kn za običnu plastičnu ogrlicu,možda ću ispasti škrtica ali za te novce preko Ebaya kupim puno više nakita. A i kvaliteta je ok.

Evo slikica ovog skromnog shoppinga.




Spomenula sam već da rado nosim naušnice i imam ih jako puno. Ovaj put sam se počastila sa tri para.




Ove naušnice sam platila 1,70 $ i super su mi pošto imam kratku kosu. Ovdje je seller  KLIK



Platila sam ih 0,93 $ puderasto-roze su nijanse i odgovaraju mi uz sve kombinacije. Ovdje je seller KLIK



Ove su mi tako slatke i fora. Platila sam ih 0,93 $. Ovdje je seller KLIK




Narukvica je nježne pastelno zelene boje sa mornarskim detaljima. Platila sam je 1.30 $. Ovdje je seler KLIK

Ova kupovina se bazirala na naušnicama,planiram naručiti još koju ogrlicu u šarenim i veselim bojama. Nadam se da ste uživali u nakitu. 

Volite li bižuteriju? :D




SKIN FOOD MUSHROOM MULTI CARE BB CREAM

Veliki sam ljubitelj BB krema i nakon testiranja određenih kremica pronašla sam sebi najdražu. Riječ je o BB kremama SKIN FOOD. Prva njihova krema mi je BB Aloe vera sun koju još uvijek koristim i odlična mi je. Velika želja mi je bila probati i na veliko hvaljenu BB Mushroom kremu. Danas ću vam recenzirati BB gljivicu :D!!!!!
Krema se nažalost ne može kupiti u trgovini,online shopping vam je jedina mogućnost. Svoju sam uzela preko ebaya i cijena varira ovisno o sniženjima. Platila sam je 10,79 $ s time da je free shipping. Eto to je jedina zafrkancija ako niste u mogućnosti kupovati online.
Evo slike:



Krema dolazi u klasičnom pakiranju u tubici sa čepom od tvrdog kartona što mi je bezveze ali eto.
Nijansa je broj 2 što znači da je tamnija,premda ja nisam primijetila veliku razliku između 1 i 2. Štiti vašu kožu sa zaštitnim faktorom 20, te se brine o boricama. 



Krema ima citrusni miris koji me podsjeća na grejp i limunsku travu,volim takve mirise i zadržava se na koži oko desetak minuta nakon nanošenja. Guste je teksture i lako razmaziva. Kao i svaka BB krema solidno prekriva nedostatke,ali podočnjake i sitne nepravilnosti prekrijem korektorom. Predivno se stopi sa kožom lica i po mom mišljenju daje predivan ujednačen ten. Instantno mi lice "oživi" i izgleda odlično. Krema je lagana,nemam osjećaj težine niti mi je izazvala neugodnosti na koži. 
Usporedila bi je sa Aloe sun BB tako da vidite neke razlike ukoliko se odlučite za kupovinu.



Kako sam Aloe sun kupila u nijansi 1 namjerno sam Mushroom uzela u tamnijoj nijansi 2. Velika se razlika ne primijeti. Razliku sam zapazila u moći prekrivanja, Mushroom po meni malo bolje odradi posao prekrivanja. Obje kreme su mi odlične i nastaviti ću kupovati Mushroom BB i Aloe sun BB. Mrvicu mi je draža Mushroom BB jer mi daje predivan ten koji u šali volim usporediti sa fotoshopom. Svakako preporučam ove BB kreme.

Razlike u nijansama

M=Mushroom BB    A=Aloe sun BB

Koristite li BB kreme? Koje su vam najdraže?

Hvala na čitanju.............pozzzzić :* !!!





Pepe Le Pew girl © 2014